YURTHABER

Kapat

Kazada otomobil ikiye bölündü

Otomobil ile kamyonun çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında taklalar atan otomobil ikiye ayrıldı.

Kazada otomobil ikiye bölündü

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Hayrabolu yolu üzeri Batkın köyü girişi yakınlarında otomobil ile kamyonun çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında taklalar atan otomobil ikiye ayrıldı. Otomobil sürücüsü kazada ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malkara istikametinden Hayrabolu istikametine seyir halinde olan 48 yaşındaki Ercan Dikmen yönetimindeki 59 LE 551 plakalı otomobili ile Hayrabolu yolu Batkın Köyü girişi yakınlarına geldiği esnada iddiaya göre aşırı sürat ve yolun yağış nedeniyle kayganlaşması sonucu karşı yönden gelen 53 yaşındaki Nedim Kuru idaresindeki 22 FR 365 plakalı kamyona çarptı.

Aşırı süratin ve çarpmanın etkisiyle otomobil taklalar atarak ikiye bölündü. Kazada otomobil sürücüsü Ercan Dikmen ağır yaralandı. Yolda seyir halinde olan vatandaşların olayı görmelerinin ardından jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verdiler.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerince çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken 112 sağlık ekiplerince ise yaralıya ilk müdahale yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü Malkara devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen sürücü Dikmen daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazada otomobil ikiye bölündü 1

Kazada otomobil ikiye bölündü 2Kazada otomobil ikiye bölündü 3

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat