Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Gelibolu Anadolu Lisesi öğrencileri, geçirdikleri kazadan sağ kurtulunca, okul yönetimi hayır yaparak lokma dağıttı.
Yarı yıl tatilinde Bursa gezisi dönüşü içerisinde 17 öğrenci ve öğretmenlerinin bulunduğu araç kaza yapmış, 2 öğrenci ağır yaralanırken diğer öğrencilerde hafif sıyrıklarla kazayı atlatmıştı. Hayati tehlike bulunan diğer öğrencilerinde durumlarının düzelmesinden sonra okul yönetimi, Çanakkale'den özel getirtilen lokmacılara okul da lokma döktürerek, öğrencileri için hayır yaptılar. Okulun Din ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Erol Ergün'da lokmaların dağıtımı sırasında şükür duası yaptı. Okul Müdürü Erol Ergün, "Tahlisiz bir olay yaşayan çocuklarımızın durumlarının iyi olması ve diğer öğrencimizin de iyileşmesi nedeniyle böyle bir hayır yapalım ve öğrencilerimiz için dua ettik" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz