YURTHABER

Kapat

Kepez Belediyesi, Köylere De Muhtar Evi Inşa Edecek

Antalya Kepez Belediyesi, mücavir alanı içindeki köylere muhtar evi yapma kararı aldı.Kepez Belediye Başkanı Hakan...

Antalya Kepez Belediyesi, mücavir alanı içindeki köylere muhtar evi yapma kararı aldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çamlıca, Gaziler, Kirişçiler, Kızıllı ve Odabaşı köylerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Kepez’in mahallelerinde gerçekleştirdikleri hizmetin aynısını köylerde de yaptıklarını ifade eden Tütüncü, “Köylerin yol problemini çözmek için ciddi gayret gösterdik. Bugüne kadar 6 köyde 9 bin 530 metre asfalt ve 11 bin 889 metre yeni yol çalışması yaptık.” dedi.

Köylerde, muhtarların hizmet binası sıkıntısını da çözeceklerini kaydeden Tütüncü, Çamlıca, Gaziler, Kirişçiler ve Odabaşı köylerine muhtar evi kazandıracaklarını müjdeledi. Tütüncü, bundan sonraki süreçte de köyleri güzelleştirmeye, alt yapıyla ilgili problemlerini çözmeye devam edeceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat