Çadır kentler ve konteynır kentin dolması nedeniyle geçici olarak yatılı okulların yurtlarında ve pansiyonlarda kalan Suriyeliler, kendileri için hazırlanan çadır kentlere gönderiliyor.
Çadır kentlerde yer olmadığı için Kilis, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Adıyaman ve Malatya illerinde yatılı okullarda ve pansiyonlarda kalan 21 bin 677 Suriyeli sığınmacının, bugün itibariyle çadır kentlere gönderileceği öğrenildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz