YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘Kim Olursan Ol Yine Gel’ çağrısına uydular

Adapazarı Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kim Olursan Ol Yine Gel' projesi kapsamında yedi farklı ülkeden 27...

Adapazarı Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kim Olursan Ol Yine Gel' projesi kapsamında yedi farklı ülkeden 27 genç Sakarya'ya geldi.

Adapazarı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, projenin Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Gençlik Programları Eylem Semineri kapsamında hazırlandığı kaydedildi. Proje kapsamında Azerbaycan, Filistin, Makedonya, Gürcistan, Malta, Sırbistan, Yunanistan ve Letonya gibi ülkelerde bulunan sivil toplum kuruluşlarının gençlik liderlerinden oluşan 27 kişilik heyetin Sakarya'ya geldiği kaydedildi. Gençlerin Sakarya'da, 9 Ekim'e kadar kalacağı ve çeşitli ilçeleri gezerek bazı organizasyonlara katılacakları bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler