YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızılay Genel Başkanı Akar’dan Kayserililere yardım teşekkürü

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa...

Kızılay Genel Başkanı Akar’dan Kayserililere yardım teşekkürü

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret etti. Akar, ziyarette yaşanan doğal afetler ve bazı olaylarda yardıma koşan Kayseri halkına teşekkür etti.

Yaptıkları yardımlardan dolayı memnuniyetlerini bildirmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, “Van’da olsun Somali’de olsun bizim yüzümüzü ağarttınız. Sizler sayesinde birçok insan sağlığa ve refaha kavuştu. Tüm bu yardımlarınızdan ve Kayseri’de yaptığınız yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Türk Kızılayı olarak âlicenap insanların teveccühlerine layık olmaya çalıştıklarını ifade eden Akar, mümkün olduğunca şeffaf olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Türk Kızılayı’nın milletin malı olduğunu ve öyle de kalacağını ifade eden Akar, başta Boydak Ailesi olmak üzere tüm Kayserili hayırseverlere yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

KAYSO Başkanı Mustafa Boydak ise Türk Kızılayı’nın dünyanın her yerinde Türkiye'yi layıkıyla temsil ettiğini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Son yıllarda bütçe imkânlarının gelişmesi ile Kızılay’ın sunduğu imkânların daha da arttığına dikkat çeken Boydak, “Türk Kızılayı hepimizin. Buralara katkı sağlamak da hepimizin vatan borcu. Kayseri’de de çok güzel çalışmalar yapılıyor. Eksikleri olduğu zaman katkı sağlama durumunda olduğumuzu biliyoruz. İnşallah bu hizmetlerin artarak devam edeceğini umuyoruz. Bu dönemde daha iyi bir Kızılay beklediğimizi ifade ederek, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler