YURTHABER

Adana
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızları tecavüze uğrayan baba intihar etti

Adana'da iki kızına tecavüz edildiğini öğrenen bir kişi, kızlarından birinin adını verdiği iş yerinde tabancayla intihar etti.

Kızları tecavüze uğrayan baba intihar etti

Adana'da iki kızına tecavüz edildiğini öğrenen bir kişi, kızlarından birinin adını verdiği iş yerinde tabancayla intihar etti.

Geçen ocak ayında evden kaçan 19 yaşındaki Ö.K., erkek arkadaşı 20 yaşındaki Muhammet D. ile bir arkadaşının bekar evine gidip birlikte oldu. Sabahleyin Muhammet D. okuluna, Ö.K. de kız arkadaşının evine gitti.

KAFAN DAĞILSIN DİYE VOTKA Aynı günün akşamı Ö.K.'yi telefonla arayan 18 yaşındaki Oğuzhan B., "Muhammet kötü durumdaymış. Buluşup birlikte arayalım" diye kandırıp kızı Bülent K.'nin (36) evine götürdü. Burada da, "Kafan dağılsın" denilerek votka içirilen Ö.K. sarhoş olunca Oğuzhan B., Bülent K., Mustafa K. (19), İsmail T. (19) ve Murat K.'nin (20) tecavüzüne uğradı.

Kızları tecavüze uğrayan baba intihar etti | www.mynet.com/video

KIZ ARKADAŞININ KARDEŞİNE TECAVÜZ Ö.K.'nin ayrıldığı erkek arkadaşı Muhammet D. de, "Kız kardeşin Ö.K.'nin kimlerle gezdiğini anlatacağım" diyerek kandırdığı E.K.'ye (15) götürdüğü Çatalan Barajı civarında tecavüz etti. Bu gelişmelerin ardından Ö.K., başına gelenleri önce ailesine, ardından da polise anlattı.

Şikayet üzerine gözaltına alınan 6 şüpheliden Oğuzhan B., Bülent K., Muhammet D.; Ö.K. ve kız kardeşi E.K.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhuriyet savcısı, sanıklar hakkında, "Ö.K.'ye karşı cinsel saldırı" suçundan 18'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Ardından sanıklardan Oğuzhan B., Bülent K., Muhammet D. ile Ebubekir K. (33) ve Adem A. (23) hakkında Ö.K.'nin kız kardeşi E.K.'ye otomobille götürdükleri şehir dışında ve zorla alıkoydukları evde tecavüz ettikleri iddiasıyla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Sanıklar hakkında, "çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 15 ile 37 yıl arasında hapis cezası istendi.

KIZININ ADINI VERDİĞİ İŞYERİNDE İNTİHAR Kızlarına tecavüz edildiğini öğrenince bunalıma giren baba Recep K. (45) ise bir türlü kendini toparlayamadı. Recep K., sekiz ay önce kaçarak tecavüze uğrayan kızının adını verdiği işyerinde başına dayadığı silahla intihar etti. Silah seslerini duyan komşuları işyerine geldiklerinde Recep K.'nin masa üzerinde kanlar içinde yattığını gördü.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri iş yerinde delil araştırması yaparken, Recep K.'nın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler