Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) vatandaşlardan gelen talepler üzerine Model Gemi Yapımı kursu açıldı. G
Kocaelili vatandaşların ister hobi ister meslek sahibi olmak için katıldıkları KO-MEK kursları açtığı farklı branşlarla yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Gölcük Kaynak Atölyesi’nde açılan Model Gemi Yapımı kursu, Ahşap Teknolojisi beceri geliştirme sınıfının içinde yer alıyor. Toplam 680/520 saatlik olan kurs, haftanın 4 günü 6 saat sürecek. Kursiyerlere bu kursta teorik ve pratik eğitimler verilecek. Vatandaşlar, aldıkları eğitim sonrasında kendi model gemilerini yaratma becerisine sahip olacak.
Kurs bunun yanı sıra, vatandaşlara farklı bir meslekte iş kapıları aralama fırsatı sunuyor. Model Gemi Yapımı kursu; istihdam alanlarında, küçük ve büyük ölçekli işletmelerde, turistik ve hediyelik eşya üretimi, tersaneler ve lojistik firmalarında çalışabilme imkânı veriyor.
KO-MEK’in Model Gemi Yapımı branşında eğitim almak isteyenler, 16 yaşından büyük olma şartıyla Gölcük Kaynak Atölyesine gelerek ücretsiz kayıt olabilir. Bilgi almak için 414 62 44 numaralı telefondan ya da www.komek.org web sitesinden ulaşılabilir.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz