YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocasinan’da Ramazan Temposu Dolu Dolu

Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hoş Geldin Ya Şehr-İ Ramazan’ isimli etkinlik, Yeni Mahallede devam etti.

Kocasinan’da Ramazan Temposu Dolu Dolu

Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hoş Geldin Ya Şehr-İ Ramazan’ isimli etkinlik, Yeni Mahallede devam etti. Etkinliğe katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirdikleri Ramazan etkinlikleriyle Kayserililerin huzurlu bir ‘Ramazan’ ayı geçirmelerine katkı sağladıklarını söyledi.
İftarın ardından Yeni Mahalle’ ye geçerek esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşların daveti üzerine birlikte çay içip, sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, sonrasında mahallede kurulan ‘Hoş Geldin Ya Şehr-İ Ramazan’ isimli etkinlik alanını ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet edip, çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların yüzlerinin gülmesi için Ramazan etkinliklerini düzenlediklerine dikkat çekerek, “Hem geleneksel oyunların bizden sonraki kuşaklara aktarılmasında hem de çocuklarımızın ‘Eski Ramazanları’ unutmayarak, ileride bir hatıra olması dolayısıyla bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Farklı mahallelerde düzenlediğimiz etkinliklere vatandaşlarımızın büyük teveccühü var. İnşallah Kocasinan Belediyesi ile özdeşleşen bu etkinlikleri, hava şartları el verdiği sürece Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. ”ifadelerini kullandı.
İlk olarak dans gösterilerinin ve değişik skeçlerin sahnelendiği etkinlikte, çeşitli yarışmalara çocuklarda oyuna dahil edilerek keyifli bir akşam yaşandı. Ardından Sihirbaz, kukla, Hacivat ve Karagöz gösterisi Yeni Mahalle sakinlerinin beğenisine sunuldu. Gösteriye çocukların yanı sıra bölge sakinleri büyük ilgi gösterdi.
Kocasinan Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri hava şartları el verdiğince; Erkilet Camikebir, Boztepe, Fevzi Çakmak, Mevlana, Erciyesevler, Yavuz Selim, Mithatpaşa, Argıncık ve Sümer Mahalleleri’nde Ramazan boyunca sürecek.

Kocasinan’da Ramazan Temposu Dolu Dolu

Kocasinan’da Ramazan Temposu Dolu Dolu

Kocasinan’da Ramazan Temposu Dolu Dolu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler