YURTHABER

Kapat

Konya'da Terapötik Aferez Bölge Toplantısı Gerçekleştirildi

Konya'da, Türk Aferez Derneği ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Terapötik Aferez Merkezi organizasyonuyla terapötik aferez bölge toplantısı yapıldı.

Konya'da, Türk Aferez Derneği ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Terapötik Aferez Merkezi organizasyonuyla terapötik aferez bölge toplantısı yapıldı. Konya'da hizmet veren birçok hastanenin katılımıyla gerçekleşen toplantı, hekimlere ve aferez kullanıcılarına yönelik oturumlar şeklinde düzenlendi. Aferez kullanıcılarının bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik uygulamalı ve tartışmalı eğitimlerin yapıldığı toplantıda, terapötik aferez, aferez cihazları, kök hücre toplama ve saklama konuları güncel veriler ışığında paylaşıldı. Toplantıya, Türk Aferez Derneği Başkanı Prof. Dr. Fevzi Altuntaş, Dernek Onursal Başkanı Prof. Dr. Osman İlhan, Meram Tıp Fakültesi Terapötik Aferez Merkezi Sorumlu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aynur Uğur Bilgin de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat