YURTHABER

Kapat

Kozan’da İzciler Ödüllendirildi

Adana’nın Kozan ilçesinde 2 yıl içerisinde yaklaşık 1 ton atık pil toplayan Kozan Lisesi izci...

Kozan’da İzciler Ödüllendirildi

Adana’nın Kozan ilçesinde 2 yıl içerisinde yaklaşık 1 ton atık pil toplayan Kozan Lisesi izci grubu öğrencileri ödüllendirildi.

Kozan Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Başkanı Oğuz Cengiz, Kozan Lisesi bahçesinde düzenlenen törende,İzci öğrencilerin atık pilleri toplayarak tabiata ve çevreye zarar vermesini önlediklerini söyledi.Cengiz, "İzci öğrenciler, onları destekleyen izci lideri ve okul müdürünü topluma yararlılık alanında yürüttükleri çevre faaliyeti kapsamında gösterdikleri gayret ve fedakarca çalışmadan dolayı kulüp olarak ödüllendirmeyi uygun gördük" dedi.

Okul müdürü Levent Tetik de, amaçlarının çevreye, doğaya ve insan sağlığına zararlı olan pillerin ayrıştırılarak çevrenin temiz tutulması, çevre ve insan sağlığının korunmasına katkı sağlamak olduğunu, bu anlamda okulun izci gurubuna ve onlara destek veren öğrencilere teşekkür ettiğini söyledi.

Bir pilin 80 bin ton suyu kirlettiğine dikkati çeken İzci Lideri Ferhat Eroğlu "Ergin izciler topluma hizmet eder parolasıyla başlattığımız kampanya ile çevreyi korurken, doğaya ve çevreye duyarlı insanlar yetişmesini de arzuladık" dedi.

Kozan Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Başkanı Oğuz Cengiz, okul müdürü Tetik ve İzci Lideri Ferhat Eroğlu ile kampanyaya destek veren öğretmen ve öğrencileri, plaket, teşekkür belgesi ve izci çadırı ile ödüllendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat