Ankara Valiliği, 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (Ortaöğretim) yapılacağı gün nüfus müdürlüklerinin açık olacağını açıkladı.
Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, ’’7 Ekim 2018 tarihinde yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı’na (2018- KPSS Ortaöğretim) katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ya da yeniden çıkarmak isteyenlere 2018-KPSS (Ortaöğretim) giriş belgesi ile iki fotoğrafını yanında getirmeleri kaydıyla yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak. Geçici kimlik belgesi verilmesi için ilimiz Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle İlçe Nüfus Müdürlükleri, 07.10.2018 tarihinde 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacaktır’’ denildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz