YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kula'da Motosiklet Sürücülerine Kask Uyarısı

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, koruma başlığı (Kask) kullanımı ile ilgili yaptığı açıklamada; "Kask,...

Kula'da Motosiklet Sürücülerine Kask Uyarısı

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, koruma başlığı (Kask) kullanımı ile ilgili yaptığı açıklamada; "Kask, hayatımızı korumak ve kurtarmak için tasarlanan en önemli donanımdır. Kula ilçesinde trafik kazasına karışanların çoğunluğunu gençlerimiz oluşturmaktadır" dedi.

Aileleri de uyarın İncili, “Çocuklarınıza ehliyetsiz, kasksız ve plakasız motor kullandırmayın. İlçemizde son üç yılda motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerinin karıştığı, ölüm ve yaralanma ile sonuçlanan trafik kazaları incelendiğinde; şehir içi yollarda meydana gelen 92 trafik kazasının 70 tanesinin motosiklet ve motorlu bisiklet olduğu, 2013 Ocak ve Şubat aylarında meydana gelen 16 trafik kazasının da yarısından çoğu (12 tanesi) motosiklet kazasıdır. Motosiklet ve motorlu bisikleti kullananlardan çoğunluğunun kask takmadığı, bir motosiklete ve motorlu bisiklete 1'den çok kişinin bindiği ya da ailece binildiği, bunun neticesinde de herhangi bir kaza esnasında da yaralı sayısının fazlalaştığı tespit edildi" diye konuştu.

İncili, motosiklet ve motor bisiklet denetimlerinin yoğun bir şekilde devam edeceğini, kast takmayanlara göz yumulmayacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler