YURTHABER

Kapat

"Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol" Projesi

MARDİN (AA)  - Kızıltepe’de, "Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol" projesi kapsamında düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası sona erdi.

"Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol" Projesi

Kızıltepe’de, "Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol" projesi kapsamında düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası sona erdi. Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği'nce organize edilen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce desteklenen projede Kızıltepe Şehir Stadı'nda final maçı yapıldı. Maçta, Turgut Özal Mahallesi takımı Ersoylu Mahallesi takımı karşısında 1-0 galip geldi. Gençleri zararlı alışkanlıklardan alıkoymak ve spor yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen turnuvanın final maçını izleyen Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, şampiyon olan takıma kupa ve madalya verdi. Ermiş, burada yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ettiğini belirterek, bu tür turnuvaların başarı için rekabeti güçlendirdiğini ve sportif başarılara vesile olduğunu söyledi. Final maçını Belediye Başkanı İsmail Ası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen ve vatandaşlar da izledi.

"Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol" Projesi 1

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat