Cansu Taskin Instagram Hesabi Haberleri

Melisa Şenolsun'un alevli bikinisi olay oldu! Ateş ediyorsun

Atiye dizisindeki Cansu karakteri ve Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle hafızalara kazınan Melisa Şenolsun son olarak Instagram bikinisiyle tenis oynadığı pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde çok konuşulmayı başardı.

Magazin 2024-04-17 09:08:41

Reynmen'in sevgilisinden seksi pozlar! Dekolteleriyle ortalığı kasıp kavurdu!

Sosyal medya fenomeni Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Instagram hesabından sevgilisiyle olan pozlarını paylaşan fenomen şarkıcı magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Cansu Kurtaran da sosyal medyayı aktif kullananlardan. Verdiği seksi pozları hesabında paylaşan güzele sosyal medyadan yorum yağıyor.

Magazin 2023-03-20 23:52:13

Sadakatsiz'in yıldızları Cansu Dere ile Melis Sezen'in Miami tatili! Volkan'ı şutlayıp tatile gitmişler

Sadakatsiz dizisinde canlandırdıkları Asya ve Derin karakteriyle son olarak sevenlerinin karşısına çıkan Cansu Dere ile Melis Sezen'in Instagram paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Miami tatilinden paylaştıkları fotoğraflarla gündeme gelen ikiliye sosyal medyada, "Volkan'ı şutlayıp tatile gitmişler" yorumları yağdı.

Magazin 2022-11-28 13:39:46

Reynmen sürpriz aşkı Emire Cansu Kurtaran ile Londra'da yolun ortasında sarmaş dolaş görüntülendi! Sevgilisi Instagram'ı salladı

Ünlü şarkıcı Reynmen'in eski Miss Turkey finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran'ın Londra caddelerindeki samimi halleri ise hayranları tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşıldı. Emire Cansu Kurtaran'ın Instagram paylaşımları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2022-09-26 07:58:48

Cansu Dere'nin tatilde bikinili pozlarına bir yenisi! Takipçileri yorum yağmuruna tuttu

Cansu Dere'nin tatil pozları ardı ardına gelmeye devam ediyor. Ekranların sevilen ve güzel oyuncusu Cansu Dere, son olarak Sadakatsiz dizisinde Asya rolüyle karşımıza gelmişti. Sezonu kapatıp tatile çıkan Dere, tatilden nefes kesen pozlarını instagram hesabında paylaşıyor.

Magazin 14-08-22 15:40

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere bikinili pozunu paylaştı! Bikini üstü büyük kalmış

Sadakatsiz dizisinde Asya rolüne hayat veren Cansu Dere şu sıralar sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor. Cansu Dere son olarak Instagram hesabından bikinili bir fotoğrafını paylaştı. Gökkuşağı önünde poz veren Cansu Dere'nin fit görüntüsü beğeni çekersen bikini üstü ise gözlerden kaçmadı.

Magazin 02-08-22 07:14

Cansu Taşkın takipçilerini şoke etti! Sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim

Instagram fenomeni Cansu Taşkın takipçilerini şaşırttı. "Sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim" diyen Cansu Taşkın, Instagram'dan evlilik haberini paylaştı

Magazin 01-04-22 18:35

Sadakatsiz dizisinin Asya’sı Cansu Dere paylaştı, beğeni butonu çöktü! Üzerindeki eşofmanın fiyatı dudak uçuklattı

İki sezondur ekranda fırtına gibi esen Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere’nin Instagram hesabından iki milyon takipçisi bulunuyor. Önceki gün paylaşım yapan güzel oyuncunun pozu hayranları tarafından tam puan alırken, üzerindeki eşofmanın fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 23-12-21 12:15

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere mayolu pozunu paylaştı! Beğeni butonu çöktü!

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Asya' karakteriyle gündemden düşmeyen güzel oyuncu Cansu Dere, Instagram hesabından paylaştığı tatil pozuyla kendine hayran bıraktı.

Magazin 26-11-21 00:41

Cansu Taşkın’ın işleri açıldı: Sayenizde

Instagram fenomeni ve model Cansu Taşkın, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde makyajsız olarak objektiflere yansımıştı. Cansu Taşkın makyajsız fotoğraflarından sonra iki markanın reklam yüzü oldu.

Magazin 05-07-21 21:39

Cansu Tosun yoga yaptığı anları paylaştı!

Oyuncu Cansu Tosun, Instagram hesabından yoga yaptığı anları paylaştı. Çukur'da Vartolu rolünü canlandıran ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan 33 yaşındaki Cansu Tosun, fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 23-06-21 02:23

Hülya Avşar'dan İlber Ortaylı'ya Cansu Canan Özgen göndermesi! Bizim canlı yayın da açık kalmış

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, tarihçi İlber Ortaylı ile buluştu. Sohbet sırasında cep telefonunu eline alarak kayda başlayan Avşar, Cansu Canan Özgen olayına gönderme yaparak, “Ben gideceğim, arkamdan ‘ne hoşmuş’ diyeceksin tamam mı? Ben duymuyormuşum gibi.” dedi. Ortaylı ise "Maşallah, hâlâ hoşmuş" diyerek kahkaha attı. Avşar o anların videosunu Instagram hesabından "Bizim canlı yayın da açık kalmış" notuyla paylaştı.

Magazin 08-06-21 21:10

Cansu Dere’den Muhteşem Yüzyıl bombardımanı

Sadakatsiz dizisinin Asya’sı Cansu Dere, Instagram hesabından takipçilerini mutlu eden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Genelde Sadakatsiz dizisinden paylaşım yapan Cansu Dere, bu sefer hayranlarını şaşırttı.

Magazin 09-04-21 19:59

Cansu Dere’nin Sadakatsiz paylaşımı ortaya çıkardı! Araplar beğenince...

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere, diziyle ilgili yaşanan gelişmeyi Instagram hesabından duyurdu. Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz, yabancı ülkelerden de yoğun ilgi görüyor.

Magazin 10-03-21 09:21

Erkan Kolçak Köstendil'den aile pozu

Kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun'la evli olan Erkan Kolçak Köstendil, Instagram hesabından aile fotoğrafı yayınladı.

Magazin 14-11-20 17:09

Cansu Taşkın yine imaj değiştirdi, işte son hali!

Saç rengini sürekli değiştiren Instagram fenomeni Cansu Taşkın, yeni halini 'Tria kumralı' notuyla paylaştı. Cansu Taşkın'ın yeni imajına kısa sürede beğeni geldi...

Magazin 17-10-20 14:36

Cansu Tosun Erkan Kolçak Köstendil'le evlilik yıl dönümünü kutladı

İki ünlü oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, evliliklerinde iki yılı geride bıraktı. Parmakla gösterilen evliliği olan güzel oyuncu Cansu Tosun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından da kutladı. Tosun, geçen ay doğan oğlu Marsel'in fotoğrafını da paylaştı.

Magazin 11-08-20 16:50

Karnı burnunda Cansu Tosun’dan pilates pozu

Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan ve bebeğini kucağına almak için gün sayan Cansu Tosun, pilates pozunu Instagram takipçileriyle paylaştı. Tosun'un paylaşımı beğeni topladı.

Magazin 11-07-20 16:07

Cansu Canan Özgen TV8'e transfer oldu! İşte yeni programı

Daha önce Habertürk ve A Haber'de görev yapan ünlü sunucu Cansu Canan Özgen TV8'e transfer oldu. Acun Ilıcalı, yeni programı Instagram hesabından duyurdu.

Magazin 04-08-19 20:43

Rıza Esendemir, Cansu Taşkın'a mesaj atınca...

Instagram fenomeni Cansu Taşkın, bir dergi için verdiği pozu Instagram hesabında paylaştı. Fotoğrafın altına yorum yapan İrem Derici'nin eski eşi Rıza Esendemir, sosyal medyada olay oldu.

Magazin 12-12-18 09:31

Cansu Taşkın yine yaptı yapacağını!

Instagram fenomeni Cansu Taşkın paylaştığı fotoğrafın altına 'Yorumu sen yaz' notunu düşünce takipçilerinden Taşkın'a yorum yağdı! Taşkın genelde fotoğraflarını yoruma kapamasıyla biliniyor

Magazin 08-10-18 09:46

Cansu Taşkın'ın bu paylaşımı olay oldu

Instagram fenomeni Cansu Taşkın arabasının markasını göstermek için şekilden şekle girdi. Taşkın'ın paylaşımına yorum yağdı

Magazin 27-06-18 15:17

Cansu Taşkın'ın fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü

Sosyal medyanın aktif kullanıcılarından Cansu Taşkın, son paylaşımı ile yine gündem oldu. Mini elbiseli bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan ünlü mankenin boyunu uzatmak ve daha zayıf görünmek için 'Photoshop' yaptığı iddia edildi.

Magazin 10-08-17 21:01

Cansu Taşkın'dan cesur paylaşım

Instagram fenomeni, paylaştığı cesur fotoğraflarla dikkat çekiyor. Bu sabah 'Günaydın' notuyla fotoğraf paylaşan Taşkın'a "Sen kadınsan biz neyiz" yorumları geldi.

Magazin 23-12-15 15:35

Cansu Taşkın, Çin'e böyle gitti

Paylaştığı seksi fotoğraflarıyla Instagram fenomeni olan Cansu Taşkın, bugün Çin'de düzenlenecek Miss Model of the World'de podyuma çıkacak.

Magazin 31-10-15 10:47

Cansu Taşkın Ronaldo için İspanya'da

Instagram fenomeni Cansu Taşkın, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo ile görüşmek için İspanya'ya gitti.

Magazin 22-08-15 19:05

Cristiano Ronaldo'dan Cansu Taşkın'a mesaj

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Cansu Taşkın'a Instagram üzerinden iltifat üstüne iltifat yazıp İspanya'ya davet etti.

Magazin 20-08-15 12:19

Cansu Taşkın canlı yayınla IQ testi yaptırdı

Instagram fenomeni Cansu Taşkın, bu kez zekası ile şaşırttı. Hadi Be programında katılan Cansu Taşkın, canlı yayında IQ testi yaptırdı.

Magazin 22-05-15 11:05