Hamide Gurdal Haberleri

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Kayıp olarak aranan kadın bulundu! Anlattıkları şaşırttı: “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanıyor. 18 yaşındaki Sevdiye Bahar adındaki kadın 4 yıl önce Adana’da kaybolan annesi Hamide Kalkan’ı, aramak için programa başvurdu. Müge Anlı tarafından bulunan kadın çocuklarıyla görüşmek istemedi. Kararından dönmeyen Kalkan'ı, Müge Anlı bile ikna edemedi.

Magazin 2024-03-29 15:33:32

Müge Anlı’da şok! Çökelekçi, muhtar… ‘Bir erkekle yakaladı’ Dehşete düşüren iddiaların ardı arkası kesilmiyor ‘Sinan’ı kandırıp…’

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp Arife Gökçe olayı araştırılırken Sinan Sardoğan'ın tutuklanmasının ardından Arife Gökçe ve Sinan'la ilgili yeni iddialar ortaya atılıyor. Arife'nin çökelekçi ve muhtarla yakalandığı iddiaları gündeme gelirken Arife ve Hamide kardeşlerin Sinan'ı kandırdığı yönünde yapılan ihbarlar da şoke etti. Müge Anlı'nın her bir ihbarda şaşkına döndüğü görülürken Anlı, bu dedikoduları yayanların çıkıp bildikleri her şeyi net bir şekilde anlatmaları çağrısını yaptı.

Magazin 2023-01-12 20:32:30

Müge Anlı 'Bacaklarıma bakma' diyerek bağırmıştı! Sinan yine rahat durmadı 'Cıbıl çıplak karşıma geldi'

Müge Anlı'da Arife Gökçe'nin kaybolması olayında Sinan Sardoğan Türkiye'nin gündemine oturdu. Yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan'la ilgili yaşananlar her gün programa damga vuruyor. Son olarak Müge Anlı, Sinan'a "Bacaklarıma bakma, yararım beynini" diyerek bağırmıştı. Programda Sinan yine rahat durmadı ve konuşmaları olay oldu. Sinan, Arife Teyze için üzülmediğini ve ağlamadığını söyledi. Öte yandan Hamide Teyze ile ilgili konuşan Sinan, "Cıbıl çıplak karşıma geldi" dedi.

Magazin 2023-01-04 11:52:25

Sulara kapılıp metrelerce sürüklendi! İzmir'deki selde acı haber: 95 yaşındaki Alzheimer hastası kadının cansız bedeni bulundu

İzmir'de dün etkili olan sağanak yağış kentte hayatı felç ederken acı bir sonuca da yol açtı. Tire'de 95 yaşındaki Alzheimer hastası Hamide Koca, sel sularına kapılarak metrelerce sürüklendi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine arama çalışmaları başlarken Koca'nın cansız bedeni bulundu.

Haber 2022-12-14 09:52:31
sel

Evden her kaçtığında hamile olarak geri dönüyor! Senede 7 kez kaçtığını bilirim! 30'u geçti TikTok'ta son gördüğünde...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 25 yaşındaki zihinsel engelli Melike'nin hikayesi herkesin içini sızlattı. 137 gündür haber alınamayan kızının bulunması için programa başvuran Hamide, kızının çok sık evden kaçtığını ve her evden kaçışında hamile kaldığını söyledi. Bu kaçışlar ve sonrasında hamile kalması nedeniyle Melike'nin 3 farklı kişiden 4 çocuğu var. Kızını arayan Hamide'nin anlattıkları herkesi şoke ederken kızının TikTok'ta son paylaşımındaki haliyle ilgili verdiği detaylar da yürek yaktı.

Haber 24-11-22 09:45

Cizreli kadınların el emeği kooperatifle gelire dönüştü

Şırnak'ın Cizre Kaymakamlığının desteğiyle oluşturulan kooperatifle 100 kadın evlerinde yaptıkları ürünleri satma imkanı buldu - Kooperatif Başkan Yardımcısı Hamide Toksul: - "Kadınlarımız, evlerinde yaptıkları ürünleri kooperatif aracılığıyla satarak ev ekonomilerine katkı sağlıyor"

Yurthaber 29-09-22 11:14

Yaşlı kadın evin bahçesinde ölü bulundu! Korkunç şüphe...

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bahçesindeki otları biçen 79 yaşındaki Hamide Demir ölü bulundu. İddiaya göre, bahçede bulunan köpeklerin saldırısına uğrayan Demir'in, kalp krizi mi, yoksa köpeklerin saldırısı sonucu mu öldüğü otopsinin ardından belli olacak.

Haber 05-09-22 23:48

Emekli astsubay ile hemşire ormanda ölü bulundu! Dikkat çeken 'yasak aşk' detayı

Aydın’ın Didim ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Emekli astsubay Hasan T. (65) ile hemşire Hamide S. (49) makilik alanda tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, Hamide S.'nin Hasan T.'yi öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği üzerinde duruluyor. Öte yandan, kurbanların ikisinin de evli oldukları ve bir süredir birlikteliklerinin olduğu öne sürüldü. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 02-09-22 16:28

Ordulu kadınlar aile ekonomisine katkı için fındık topluyor

Gürgentepe ilçesindeki kadınlar, ev işleri ve çocuklarının bakımının yanı sıra yevmiyeyle fındık toplayarak kazanç sağlıyor - Üç çocuk annesi Hamide Korkmaz: - "Fındık toplamak çok zor. Ekmek parası için sabah 4-5 gibi evden çıkıp bahçelere fındık toplamaya geliyoruz"

Yurthaber 27-08-22 12:18

Kızı Esmanur'u 'yasak ilişkisini söylemesin' diye öldürmüştü! Ağırlaştırılmış müebbet istemi

Ankara'da 22 Ocak'ta meydana gelen olayda Hamide Çakmak kızı Esmanur'un intihar ettiği yönünde ihbarda bulunmuş ancak cani annenin kızını boğarak, yasak ilişkisini eşine söylememesi için öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Görülen davada anne Çakmak, ''O ara sinir krizi geçirdim. Cinayeti işleyip işlemediğimi tam olarak hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde morardığını gördüm'' ifadelerini kullandı. Annenin "alt soydan çocuğu kasten öldürme" suçundan "ağırlaştırılmış müebbet" hapsi istendi.

Haber 06-08-22 14:44

Gaziantep'te ortalığı kan gölüne çevirmişti! Hamide, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Gaziantep'te 22 Temmuz günü meydana gelen olayda dini nikahlı eşi Ümit Dur tarafından kurşunlanan Hamide Şeyh Müslim 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Yatağında çocuklarıyla uyurken katledilen Müslim'in cenazesi defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Olay günü genç kadınla birlikte aynı evde bulunan engelli kardeşi de öldürülmüş, annesi ağır yaralanmıştı. Korkunç olaya tanık olan 4 yaşındaki Merva, ''Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. O Ümit’ti'' diyerek vahşeti anlatmıştı.

Haber 03-08-22 13:14

Gaziantep’te vahşet! Ortalığı kan gölüne çevirdi... 4 yaşındaki Merva her şeye tanık oldu: Ümit yaptı

Gaziantep’te meydana gelen korkunç olayda cani eş, dehşet saçtı. Ayrılmak isteyen dini nikahlı eşinin evini basan Ümit Dur, kadının engelli kardeşini öldürdü. Eşi Hamide Şeyh Müslim ve annesini de ağır yaraladı. Cinayetin tek tanığı 4 yaşındaki Merva, ''Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. O Ümit’ti'' diyerek vahşeti anlattı. Ağabey Yusuf Şeyh Müslim de, ''Kızı annesinin yanından alıp kanepenin üzerine atmış. Çocuk her şeyi görmüş. Hepsini uyudukları yerde vuruyor'' ifadelerini kullandı.

Haber 28-07-22 14:45

Türkiye onları konuşmuştu... Yufkacı Muammer ile elti Hamide boşandı! Muammer Ay ilk iş olarak bakın ne yaptı

Türkiye'nin konuştuğu 'Yufkacı Muammer' olayında yeni bir gelişme yaşandı. Mehmet Duman, katıldığı bir televizyon programında, eşi Hamide Duman'ın 'Yufkacı Muammer' olarak bilinen Muammer Ay'a kaçtığını anlatmıştı. Eşine dönmeyen Hamide, geçtiğimiz yıl Yufkacı Muammer ile nikah kıymıştı. Muammer Ay ile elti Hamide'nin bir süre önce boşandıkları ortaya çıktı. Muammer Ay, ayrılığın ardından ilk iş olarak bakın ne yaptı!

Haber 03-06-22 13:08

Üniversiteli gençler yaptıkları takılarla yaşlıların gönlünü kazanıyor

Sinop'ta, KYK'ye ait yurtta kalan kız öğrenciler, yurt atölyesinde yaptıkları takıları ziyaret ettikleri yaşlılara hediye ediyor - 80 yaşındaki Hamide Yılmaz: - "Borçlarını nasıl öderim bilmiyorum. Kızlarımla aramız çok iyi. Allah onlara zihin açıklığı versin"

Yurthaber 22-04-22 12:07

Kim Milyoner Olmak İster'deki enerjisiyle dikkat çeken Hamide Tanır Twitter'ın en çok izlenenleri arasında!

İlgiyle izlenen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster?'de Avrupa'nın karanlık tarihine ışık tutan sorunun sorulduğu bölüm, 30 milyondan fazla izlenerek Türkiye'de Twitter tarihinin en çok izlenen videolarından biri oldu.

Magazin 28-01-22 17:11

Liseli Esmanur'un ölümünden vahşet çıktı! Annesi boğarak öldürmüş

Ankara'nın Mamak ilçesinde, ailesinin kendisini iple asarak yaşamına son verdiğini belirttiği lise öğrencisi Esmanur Çakmak'ı (18) annesi Hamide Çakmak'ın boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden anne Çakmak, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 23-01-22 18:58

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı sosyal medyaya damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Hamide Tanır, hareketleri, ses tonu ve sempatikliğiyle hem izleyenleri hem programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırttı.

Magazin 21-01-22 23:47

Bartın'da dar gelirliler evlerine gönderilen makinelerle ayakkabı üretimine katkı sağlıyor

"Sayayı Evlerde Üretiyoruz" projesiyle kentin kırsal kesimlerinde yaşayan, yaşlı, çocuk, engelli gibi bakmakla yükümlü oldukları kişiler nedeniyle evlerinden çıkamayan dar gelirliler, kendilerine ulaştırılan makinelerle saya üretiyor - Evinde saya üretimi yapan Hamide Dağlıoğlu: - "Hem biri 9 aylık bebeğim olmak üzere çocuklarıma bakabiliyor hem de aile bütçesine katkı sunabiliyorum. Yine ev işlerimi yapabiliyorum, çocuklarımın dersleriyle ilgilenebiliyorum"

Yurthaber 30-10-21 13:35

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları

Atletizm kadınlar 400 metre T53 kategorisinde Hamide Doğangün, serisinde üçüncü olarak doğrudan finale çıktı - Kadınlar 400 metre T54 kategorisinde Zübeyde Süpürgeci, elemeleri geçemedi

Yurthaber 02-09-21 07:25

Hamide Doğangün Tokyo'da finale yükseldi

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nın beşinci gününde atletizm kadınlar 800 metre T53 kategorisinde mücadele eden milli sporcu Hamide Doğangün, finale çıktı.

Spor 29-08-21 11:14

Koronavirüs 3 gün içinde aynı aileden 3 can aldı! Aşı olmadıkları ortaya çıktı

Ordu'da Mustafa Altıntaş (35) ile annesi Hamide Altıntaş (67) ve anneannesi Ayşe Yılmaz (84), 3 gün içinde koronavirüsten hayatını kaybetti. Aile fertlerinin aşı yaptırmadıkları belirtildi.

Haber 27-08-21 14:47

İki elti yufkacı Muammer'e kaçmıştı! Esra Erol'daki olayda flaş gelişme

Gelen bir son dakika haberine göre; Esra Erol'a geçtiğimiz aylarda katılan Mehmet Duman herkesi şoke etti. İsimleri Hamide Duran olan iki elti kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli yufkacıya kaçtı. Olayın ardından küçük elti evine dönmüş büyük elti ise yufkacı Muammer’in yanında kalmıştı. Türkiye’yi şoke eden olayda bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Magazin 08-07-21 12:02

'Yufkacı Muammer' olayında yeni gelişme! 3. kadın Ayşe ortaya çıktı: ''Ben ona abi, o bana gelinim'' diyordu

'Yufkacı Muammer Ay'a kaçan eltilerde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 'Ben gözlüklü Hamide'yi seviyorum öbür Hamide ile işim yok' diyen Muammer Ay hakkında dün sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Canlı yayına bağlanan Ayşe isimli kadın, ''Benim hayatımı da mahvetti. Bana gelinim diyordu. Ama niyeti başkaymış. Bana hisleri olduğunu söyledi. Ben boşanma aşamasındayken benim acizliğimden faydalandı. Bana şiddet uyguladı' diyerek bu adamda her pislik var açıklamasında bulundu.

Haber 03-04-21 14:23

Günlerdir konuşulan yufkacı Muammer sessizliğini bozdu: 'Gözlüklü Hamide ile ilişki yaşıyorum'

Günlerdir konuşulan 'yufkacı Muammer' olayında söz konusu olayın odağında bulunan kişi sonunda konuştu. Canlı yayına bağlanan Muammer Ay, ''Gözlüklü Hamide ile ilişki yaşıyorum diğeri ile bir ilgim yok'' dedi. Stüdyoya gelen küçük elti Hamide ise, ''Muammer abi bana nazar duası okudu, okunmuş su içirdi'' dedi. Esra Erol ise buna tepki göstererek, ''sen dua okuyamıyor musun, aç Kuran'ı oku'' diye tepki gösterdi.

Haber 02-04-21 10:02

18 yaşına girdiği gün 44 yaşındaki adama kaçıp evlendi! Damadı gören aile sinir krizi geçirdi: ''Şu yanındakine bak''

Geçtiğimiz birkaç gün tüm Türkiye Hamide Duman adındaki iki eltinin aynı adama kaçmasını konuşmuş, söyledikleriyle ve itiraflarıyla şaşkına çevirmişti. Daha bu olayın etkisinden çıkamazken yeni bir olay daha gündeme düştü. 18 yaşındaki genç kız, 44 yaşındaki mermerciye kaçarak evlendi. Genç kızın ailesi ise canlı yayına katıldı ve evlatlarının zorla kaçırıldığını söyledi.

Haber 01-04-21 10:01

Esra Erol'daki 'Yufkacı Muammer' olayında yeni gelişme

İsimleri Hamide Duman olan iki elti kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli yufkacıya kaçmıştı. Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni bir gelişme yaşandı. Küçük elti Hamide Duman canlı yayına bağlanarak evine döneceğini açıkladı.

Haber 30-03-21 22:37

Yufkacı Muammer'de ikinci perde! Mağdurlar konuştu: 'Büyü yaparak yuva dağıtıyor'

Türkiye'nin konuştuğu 'yufkacı Muammer' olayında şaşkına çeviren olaylar yumağı devam ediyor. İsimleri Hamide Duran olan iki elti kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli yufkacıya kaçmış, olay, kadınlardan birinin kocasının yardım istemesiyle ortaya çıkmıştı. Ertesi gün konuşan eltiler, Muammer'in yanında mutlu olduklarını söyleyip tüm Türkiye'yi şaşkına çevirmişti. Ortaya atılan iddialar ise hayli ilginç bir hal almaya başladı. Öyle ki Muammer, yanındaki kadınlara büyü yapıp kendine bağlıyordu.

Haber 30-03-21 09:18

Esra Erol'da görenlerin aklına Müge Anlı geldi! Sosyal medyanın dilinde

Esra Erol'da aynı adama kaçan iki elti konuşulurken sosyal medyanın gündemine Müge Anlı'daki Zeynep Ergül de girdi. Hamide Duran ve Ergül'ün benzerliği olay oldu.

Magazin 30-03-21 09:10

Kahreden olay! Kendisini ağaca asarak yaşamına son verdi

Adıyaman Besni'de 50 yaşındaki 3 çocuk annesi Hamide G., evinin bahçesindeki ağaca bağladığı iple kendisini asarak yaşamına son verdi.

Haber 29-03-21 10:44

Yufkacı Muammer'e kaçan iki elti ortaya çıktı! Söyledikleri Türkiye'yi şoke etti

Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşanırken, söz konusu olayın yankıları da hala devam ediyor. İkisinin de isimleri Hamide Duman olan iki elti, 'pazara gidiyoruz' deyip kocalarını terk etmiş, çok geçmeden Muammer Ay isimli bir kişiye kaçtıkları ortaya çıkmıştı. Dün yayınlanan programda ise 2 elti stüdyoya bağlanıp, yufkacıya neden kaçtıklarını anlattılar. Eltiler, söyledikleriyle izleyenleri hayretler içinde bıraktı.

Haber 27-03-21 10:15

Akıllara durgunluk veren olay! İki elti eşlerini terk edip aynı adama kaçtı

Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İkisinin de isimleri Hamide Duman olan iki elti, kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli bir kişiye kaçtı. Olay, kadınlardan birinin canlı yayına çıkmasıyla ortaya çıktı. İşte izleyenleri hayretler içerisinde bırakan olayın tüm detayları!

Haber 26-03-21 16:18

84 yaşındaki Hamide Nine Şahinbey Belediyesi’nin kurslarında Kur’an-ı Kerim öğrendi

Şahinbey Belediyesi Özgecan Kültür Merkezi’nde açılan Kur’an-ı Kerim kursuna gelen 84 yaşındaki Hamide Bozgil Kur’an-ı Kerim okumasını öğrendi.Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Özgecan Kültür Merkezi’nde kadınlar için açılan Kur’an kursuna gelen 84 yaşındaki Hamide nine, Kur’an-ı Kerim öğrenmenin yaşının olmadığını ifade ederek, Başkan Mehmet Tahmaoğlu’na sunduğu imkanlardan dolayı teşekkür etti."Allah, başkanımızdan razı olsun"Elinde Kur’an-ı Kerim’i ile her gün büyük bir hevesle Özgecan Kültür Merkezi’nde ki Kur’an kursunun yolunu tutan 84 yaşındaki Hamide nine, “Günlük, düzenli olarak Kur’an-ı Kerim okurum ve özellikle Yasin suresini daha çok okurum.

Yurthaber 10-03-21 16:09

Gaziantepli Hamide teyze 84 yaşında Kur'an-ı Kerim'i okumayı öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor

Gaziantepli Hamide teyze 84 yaşında Kur'an-ı Kerim'i okumayı öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor

Yurthaber 10-03-21 14:47

Suriyeli piyanist, Türkiye'ye sığınan annesi ve kardeşlerine 8 yıl sonra kavuştu

İç savaş nedeniyle ailesini Türkiye'ye gönderen ve onlardan uzun süredir haber alamayan Adnan el-Esmer, Yunus Emre Enstitüsünün düzenlediği programla annesi ve kardeşleriyle bir araya geldi - Adnan el-Esmer: -"Bu değerli anı hissediyor olsam da duygularımı ifade edemiyorum" -"Anne Hamide el-Esmer: - "Kaç yıldır çocuğumu görmüyordum, sağ olun var olun bizi kavuşturdunuz. Şu an duygularımı anlatamıyorum. Allah size uzun ömürler versin bizi kavuşturdunuz"

Yurthaber 05-03-21 11:14

Türk sporcular Dubai’den 8 madalya ile döndü

Dubai’de düzenlenen Grand Prix 12. Fazza Uluslararası Atletizm Şampiyonası’nda Milli takım kadrosunda yarışan Hamide Doğangün 3 altın, Zübeyde Süpürgeci 2 gümüş ve Zeynep Acet de 1 gümüş 2 bronz olmak üzere 8 madalya kazandı.

Spor 14-02-21 16:00

Taşova’da kitap kurtları ödüllendirildi

Amasya’nın Taşova ilçesinde kütüphaneden en çok ödünç kitap alarak okuyan 10 kitap kurdu ödüllendirildi.Şükrü Topaç, Neslihan Çolak, Medine Yıldız, Hamide Nur Yıldız, Elif Sena Al, Zehra Öztürk, Rumeysa Konyar, Ceren Naz Kaymak, Kaan Buğra Yüksel, Zeynep Asya Ünal ve Ayşenaz Al’a ödülleri Taşova Kaymakamı Mustafa Berk Çelik ile Belediye Başkanı Bayram Öztürk tarafından verildi.Kitap okumanın faydalarına değinen Kaymakam Çelik ve Başkan Öztürk, öğrencilere başarılar diledi.

Yurthaber 16-01-21 18:16

Çorlu’da eğitim öğretim faaliyetleri masaya yatırıldı

Eğitim Öğretim Faaliyetleri İzleme ve Değerlendirme toplantısı, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan başkanlığında Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.Toplantıya Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Suat Altıparmak, Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Anadolu Lisesi Müdürü Hamide Avcı, okul idarecileri ile rehberlik öğretmeni ve ilgili zümre başkanları katıldı.Toplantıda eğitim-öğretime dair istatistiki bilgiler okulun durumu ve YKS ortalamalarına ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Yurthaber 15-12-20 13:59

Olimpiyat yolundaki Hamide’nin en büyük destekçisi annesi

Kariyerinde dünya ikinciliğinden Avrupa şampiyonluğuna kadar çok sayıda başarı bulunan ve şimdi Tokyo Paralimpik Olimpiyatları’na hazırlanan Bağcılar Belediyesi sporcusu Hamide Doğangün’ün en büyük destekçisi annesi Dilber Kurt.

Yurthaber 23-11-20 15:08

Sakarya'da yaşayan 110 yaşındaki Hamide nine Kovid-19'u yendi

Sakarya'da yaşayan 110 yaşındaki Hamide nine Kovid-19'u yendi

Yurthaber 29-10-20 13:45

Aydın’da, ‘Avrupa Spor Haftası’ etkinliklerinin açılışı yapıldı

“Avrupa Spor Haftası” kapsamında, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerin açılış programı gerçekleştirildi.Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda gerçekleştirilen açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.Programın açılış konuşmasını, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan yaptı.

Yurthaber 23-09-20 12:56

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsü yenen bir sağlık çalışanının sözlerini paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gördüğü tedavi sonucu koronavirüsü yenen Acil Tıp Teknisyeni (A.T.T.) Hamide Ç.'nin sözlerini paylaştı. Hamide Ç., "Aileme bulaştırma korkusu ve onlardan uzak kalma zorunluluğu zor yönlerinden birisi." dedi.

Haber 28-08-20 22:14

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın kız kardeşi Hamide Gürdal sosyal medyada gündem oldu

Yıllar önce katıldığı evlilik programıyla tanınan Hanife Gürdal'ın kız kardeşi, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. Hamide Gürdal, kısa sürede geniş takipçi kitlesine ulaştı.

Magazin 17-08-20 17:24

Silahlı saldırıda ağır yaralanan genç kız 1 aydır verdiği yaşam savaşını kaybetti

Kütahya’nın Gediz ilçesi Yenikent beldesinde 21 Haziran’da ailesine yönelik düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan genç kız, yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.21 Haziran’da İsmail Yiğiter’in kullandığı içinde eşi Hatice ve kızı Hamide Yiğiter’in bulunduğu 43 LG 339 plakalı otomobile, Gediz-Uşak karayolu Yenikent Kavşağı’nda 5 kişi tarafından silahlarla çapraz ateş açılmıştı.

Yurthaber 19-07-20 16:01

Gediz’de cinayet zanlıları tutuklandı

Kütahya’nın Gediz ilçesi Yenikent beldesinde kasten adam öldürmekten yakalanan 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Gediz’e bağlı Yenikent beldesinde İsmail Yiğiter’in kullandığı 43 LG 339 plakalı otomobili çapraz ateşe tutarak sürücü İsmail Yiğiter’i öldüren, kızı Hamide ile eşi Hatice Yiğitier’i yaralayan şüpheliler İ.M., İ.M., R.G., E.M.

Yurthaber 22-06-20 23:32

Başkan ve kaymakamdan 102 yaşındaki Hamide nineye ziyaret

Kütahya’nın Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve Belediye Başkanı Adil Biçer, 102 yaşındaki Hamide Emir’i evinde ziyaret etti.Simav Sosyal Hizmetler Müdürü Bilge Sapmaz’ın da bulunduğu ziyarette, Kaymakam Halim tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mektubu Hamide nineye takdim edilirken, Başkan Biçer tarafından da çeşitli hediyeler verildi.102 yaşındaki Hamide nine, yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Allah devletimize zeval vermesin, hepinize teşekkür ederim” dedi.Simav’ın Fatih Mahallesi Karanfil sokakta yaşayan Hamide Emir’in 6 çocuğu, 20 torunu ve torunlarının çocuklarıyla birlikte 90 kişilik bir aileye sahip olduğu belirtildi.

Yurthaber 13-05-20 11:11

Gönlü zengin Anadolu kadını bayram ikramiyesinin yarısını Türk milletine bağışladı

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde yaşayan 70 yaşındaki Hamide Duman, emeklilere ödenen bin liralık ikramiyesinin yarısını ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bağışladı.Ülkemizin cefakar Anadolu insanından her gün değişik yerlerinden gelen anlamlı bağışlara bir örneği de dünyaca ünlü bor madenlerinin olduğu Kırka’dan geldi.

Yurthaber 13-04-20 16:58

Savaşın yetim bıraktığı çocuklar için kreş yaptılar

Konya'da faaliyet gösteren El-Bir Derneği, iç savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen Suriyeli sığınmacıların yetim çocukları için kreş hizmeti veriyor - Kreş Sorumlusu Hamide Baloğlu: - "Hafta içi 4-6 yaş aralığında 46, hafta sonunda ise 6-11 yaş grubunda 70 öğrencimize hizmet veriyoruz. Çocuklara hijyen, ilmihal, değerler ve Türkçe eğitimleri veriyoruz"

Haber 24-01-20 11:15

Başkan Tuncel, Hamide Teyze’yi mutlu etti

Söke’nin Yenicami Mahallesinde yaşayan Hamide Örkeli, uzun süredir ihtiyaç duyduğu akülü aracına kavuştu.Hayırseverler ve yardıma muhtaç vatandaşlar arasında köprü olan Söke Belediyesi bir vatandaşını daha mutlu etti.

Yurthaber 22-01-20 15:43

Pazarcı kadının parasının yanı sıra en değerli aile yadigarını da çaldılar

Üsküdar'da iki kadın hırsız, tezgahının arkasına yanaştıkları pazarcı kadının çantasındaki yaklaşık 20 bin liranın yanında en kıymetli aile yadigarını da çaldı - Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı - Mağdur pazarcı Hamide Tarlabaşı: - "Çalanlar o çantanın içerisinde o kadar para olduğuna şaşırmışlardır" - "Çok üzüldüm. Anneciğim ölmeden önce küpelerini verdi bana. Çantama koymuştum, orada duruyordu. Çok değer verdiğim, önem verdiğim çok önemli şeyler vardı"

Haber 07-12-19 11:08