Selda Bağcan Haberleri

Avatar Atakan kızını usta sanatçı Selda Bağcan'a benzetti! Paylaşımına yorum yağdı

Hafızalara Survivor'daki başarısıyla kazınmış olan Avatar Atakan, sosyal medyayı sık sık kullanan ünlüler arasında. Survivor'ın eski yarışmacısı son paylaşımıyla gündem oldu. Avatar Atakan kızı Zenia'yı usta sanatçı Selda Bağcan'a benzetti. Paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı. Paylaşıma ise "Bu benzerlik şaka mı" notunu düştü.

Magazin 20-01-2024 14:58

Usta sanatçı Selda Bağcan'a dolandırıcılık şoku! 'Ödüm patladı, çok korktum'

Güçlü sesi, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Selda Bağcan, telefonda kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların kurbanı oluyordu. Üçüncü kez benzer bir olay yaşayan sanatçı, "Bankada ne kadar param olduğunu söylemiş bulundum. Hesap numaralarımı değiştirdim" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-01-2024 11:09

Selda Bağcan başörtüsüyle sahneye çıktı! Konser tarzı gündem oldu

Güçlü sesi, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Selda Bağcan bu defa konser provasındaki tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Başörtüsü takan Bağcan'ın kombinini görenler şoke oldu.

Magazin 08-01-2024 14:50

Selda Bağcan'dan seçime günler kala Muharrem İnce'ye çağrı! Eski hukukumuza dayanarak...

Pazar günü gerçekleşecek seçimler için cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce'ye siyaset dünyasından olduğu kadar sanat camiasından da çağrılar geliyor. Son olarak ünlü sanatçı Selda Bağcan, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. "Eski hukukumuza dayanarak" diyen Bağcan'ın paylaşımı dikkat çekti.

Magazin 09-05-2023 08:24

Selda Bağcan

Selda Bağcan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selda Bağcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selda Bağcan'dan Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki! Siz hiç İncil yakan Müslüman gördünüz mü?

İsveç'te aşırı sağcı İslam düşmanı Rasmus Paludan'ın Türkiye'nin İsveç büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'i yakması Türkiye ve dünyadan büyük tepkilere neden oldu. Hollanda da çirkin saldırılara bir yenisi eklendi. Ünlü sanatçı Selda Bağcan da skandal görüntülere sessiz kalmadı. Bağcan bu olayın affedilemez olduğunu belirterek ''Siz hiç İncil yakan ya da yırtan bir Müslüman gördünüz mü? Ben görmedim, göremeyiz. Böyle olayların bir daha yaşanmamasını dilerim" dedi.

Magazin 27-01-2023 11:01

Selda Bağcan'dan Gökhan Türkmen'e Aleyna Tilki yanıtı: Sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?

Harbiye’de konser veren usta sanatçı Selda Bağcan, sahneye Aleyna Tilki’yi çıkarmış ve övgüler yağdırmıştı. Şarkıcı Gökhan Türkmen de bunun üzerine Instagram hesabından; "Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!" sözleriyle Bağcan'a tepki göstermişti. Türkmen'in ardından sessizliğini bozan Selda Bağcan ise meslektaşına sert çıktı. Bağcan "Gereksiz polemikler bunlar... Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?" dedi.

Magazin 08-08-2022 21:24

Aleyna Tilki ile düet yapan Selda Bağcan kimdir? Selda Bağcan eşi kimdir, evli mi, kaç yaşında?

Aleyna Tilki ile düet yapan ünlü şarkıcı Selda Bağcan sosyal medyada gündem oldu. Gökhan Türkmen, Aleyna Tilki'ye destek veren ve birlikte düet yapan ünlü ismi eleştirdi. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konsere ilişkin payşlaşımda bulunan Türrkmen, "Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!" ifadesini kullandı. Peki Aleyna Tilki ile düet yapan Selda Bağcan kimdir? Selda Bağcan eşi kimdir, evli mi, kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 05-08-2022 09:56

Selda Bağcan'dan ünlü şarkıcıların sahne kıyafetlerine eleştiri: Korkunç buluyorum

Ünlü şarkıcılar Gülşen ve Hande Yener'in son dönemdeki iddialı sahne kıyafetleri çok konuşulmuştu. Usta sanatçı Selda Bağcan ise, cesur kıyafetlerle sahneye çıkan ünlüler hakkında yorum yaptı. Bağcan "Korkunç buluyorum, biz nasıl bu günlere geldik bilemiyorum. Onların tercihi o ama bu tarz giyinmeyi tasvip etmiyorum" dedi.

Magazin 09-03-2022 21:43

Geççek şarkısına yorum yağıyor! Selda Bağcan Nihayet kükredin dedi

Tarkan'ın YouTube üzerinden yayımladığı "Geççek" isimli şarkı birkaç saat içinde 3 milyona yakın kişi tarafından izlenirken sosyal medyada da gündem oldu. Tarkan'a milletvekillerinden şarkıcılara onlarca yorum geldi. Selda Bağcan ise gündem olan Tarkan'a "Nihayet kükredin" dedi.

Magazin 18-02-2022 13:02

Vahşice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan yürek sızlatan Selda Bağcan paylaşımı: Sanırım onu görmeden öleceğim

5 gündür kayıp olarak aranan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Haytaoğlu'nun yıllar önce yaptığı paylaşımda "Sanırım Selda Bağcan'ı görmeden öleceğim" demesi gündem olunca usta sanatçıdan cevap gecikmedi.

Magazin 03-08-2021 09:14

Selda Bağcan'a telif cezası! İzinsiz seslendirdi

Sanatçı Selda Bağcan'a söz ve bestesi Tunay Bozyiğit'e ait 'Hayat' adlı eseri, izinsiz olarak 'Düşen hep yerde mi kalır' ismiyle seslendirdiği gerekçesiyle açılan davada 6 bin 80 TL telif cezası verildi.

Magazin 09-07-2021 16:47

Selda Bağcan'dan Aleyna Tilki'ye teşekkür

20 yaşındaki Aleyna Tilki, "Selda Bağcan'ı seviyorum çünkü kendine has tarzıyla, kalpten ve cesurca şarkı söylüyor" şeklindeki açıklamasıyla gündeme geldi. Bağcan, Tilki'nin bu sözlerinin ardından genç şarkıcıya teşekkür etti.

Magazin 09-03-2021 10:59

Ünü dünyaya yayılan Selda Bağcan kimdir?

Türk Halk müziğinin tanınan ismi Selda Bağcan'ın ünü yurt dışında da biliniyor. Sosyal medyada da dikkat çeken Selda Bağcan kimdir?

Magazin 21-02-2021 08:49

Ahmet Kaya şarkısını yorumlaması eleştirilen Deniz Seki'ye Selda Bağcan destek oldu!

9 yıl sonra Star TV’de ekran macerasına yeniden başlayan İbo Show’un ilk konuklarından biri Deniz Seki oldu. Programda Ahmet Kaya’nın Nereden Bileceksiniz şarkısını yorumlayan Deniz Seki, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Sosyal medyada Deniz Seki’nin sesine dair sert yorumlar yapıldı. Ünlü sanatçıya destek ise usta bir isimden geldi.

Magazin 16-11-2020 11:54

Selda Bağcan'dan Ahmet Hakan'a dikkat çeken yanıt! 'Memleketi karpuz gibi böldüler'

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın dünkü yazısında Cumhurbaşkanlığı Yeditepe konserlerine atıfla 'Türkiye’nin en güçlü sesi ve yorumcusu Selda Bağcan... Niye yok?' sorusuna yanıt veren Selda Bağcan 'Memleketi karpuz gibi ikiye yardılar dolayısıyla bunu karpuz gibi yaranlara sormak lazım' dedi.

Magazin 15-06-2020 10:03

Selda Bağcan: El verdiğim çok isim var...

Protest müziğin önemli öncülerinden bir dünya starı Selda Bağcan çıkardığı '40 Yılın 40 Şarkısı 2' isimli albümüyle müzik dünyasını hareketlendirdi...

Magazin 09-06-2020 09:57

Bakan Soylu'dan camiden müzik yayına sert sözler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de camiden müzik yayını yapılmasıyla ilgili olarak "Bu Ramazan ayında milletin bu konudaki düşüncelerine inançlarına saldırı beklenmez ama biz birçok şeyin hakkından geldik bunun da hakkından geliriz buluruz yani. Buluruz ona da caminin dibinde ezanı dinletiriz" açıklamasını yaptı.

Haber 23-05-2020 16:05

İzmir'de camilerden 'Çav Bella' çalmasına ünlü isimlerden tepki! 'Leş bir eylem'

İzmir'de bazı camilerden 'Çav Bella' çalması sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü. Yaşanan bu olaya Selda Bağcan, Fırat Tanış ve Gökhan Özoğuz tepki gösterdi.

Magazin 22-05-2020 09:58

Beyazıt Öztürk ve Selda Bağcan 'Dünya Bekarlar Günü'ne damga vurdu!

Her ne kadar dünya genelinde 11 Kasım'da kutlanıyor olsa da ülkemizde gündeme gelen 'Bekarlık' kavramı nedeniyle popüler hale gelen ve hatırlanan 'Dünya Bekarlar Günü' , Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi. Yorumcular Beyazıt Öztürk ve Selda Bağcan isimlerine paylaşımlarında yer verdi.

Magazin 14-01-2020 13:44

Selda Bağcan'ın fotoğrafına yorum yazdı! Alay konusu oldu

Şarkıcı Ebru Polat, efsane sanatçı Selda Bağcan'ın metroda çekilmiş bir fotoğrafına yaptığı yorumla alay konusu oldu.

Magazin 27-10-2019 11:52

Selda Bağcan: Aleyna Tilki’nin yaşlısı diyorlar

Türk müziğinin efsane ismi Selda Bağcan, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde dinleyicileriyle buluştu. Esprileri ile dinleyicileri gülümseten Bağcan, "Kendimi methedersem Aleyna Tilki'nin yaşlısı diyorlar" cümlesiyle geceye damga vurdu.

Magazin 19-10-2019 16:17

Selda Bağcan Harbiye'de hayranlarıyla buluştu

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konserin ilk bölümüne, İstanbul Senfoni Orkestrası ile çıkan sanatçı, ikinci bölümde rock grubu ile sahneye çıktı

Haber 19-10-2019 11:56

Büyük Zafer'in 97'nci yıl dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Sanatçı Selda Bağcan konser verdi

Yurthaber 30-08-2019 22:07

Büyük Zafer'in 97'nci yıl dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Sanatçı Selda Bağcan konser verdi

Haber 30-08-2019 22:03

Açıkhavada Selda Bağcan rüzgarı

Türk halk müziğinin usta isimlerinden Selda Bağcan, Sarıyer Ayazağa'daki Vadi Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Konserin bitmesinin ardından Bağcan, kulise geçmesine rağmen dinleyenlerin çağrısını yanıtsız bırakmayarak 4 kez sahneye geri döndü.

Magazin 25-08-2019 17:16

Selda Bağcan Vadi Açıkhava'da konser verdi

Selda Bağcan Vadi Açıkhava'da konser verdi

Haber 25-08-2019 10:02

Cenk Eren'den Selda Bağcan sürprizi

Kısa süre önce çıkardığı “Hay Aksi” single çalışmasıyla ses getiren Cenk Eren yaz aylarını hız kesmeden verdiği konserlerle geçiriyor. Son olarak geçtiğimiz akşam Bodrum People sahnesinde hem performansı hem fit görüntüsüyle beğeni toplayan Cenk Eren, kendisini izlemeye gelen Selda Bağcan’ı sahneye davet etti. İzleyicilerin büyük ilgisiyle karşılaşan ikili yaz sonunda birlikte bir projeye imza atacaklarının da müjdesini verdi.

Magazin 09-07-2019 16:32

Vadi Açıkhava Konserleri 28 Haziran'da başlayacak

Konserler kapsamında, "Yüzyüzeyken Konuşuruz" grubu 28 Haziran'da, Haluk Levent 29 Haziran'da, Athena 13 Temmuz'da, Selda Bağcan ise 24 Ağustos'da sahne alacak

Haber 06-06-2019 16:31

ABD'li yönetmen Selda Bağcan'ın hayatını çekecek

Usta sanatçı Selda Bağcan’ın hayatı belgesel ve film olarak, tüm dünyada izleyiciyle buluşacak.

Trend 03-04-2019 16:10

Aleyna Tilki'ye Selda Bağcan sürprizi

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin hayali gerçek oldu. Tilki, dün akşam Bostancı'da çok sevdiği sanatçı Selda Bağcan'la aynı sahneyi paylaştı.

Magazin 03-02-2019 11:05

Selda Bağcan: Aleyna benim yolumda

Selda Bağcan, önceki gün Milyon TV’deki “Festival Sohbetleri” programına konuk oldu.

Magazin 13-11-2018 09:33

Selda Bağcan: Babam tifodan öldü

Selda Bağcan, GezginFest konseri için gittiği Van’da babası Selim Bağcan’ın mezarını da ziyaret etti. Bağcan, "Babam bir köyde içtiği sudan tifoya yakalanmış ve 10 gün içinde vefat etmiş” ifadelerini kullandı.

Magazin 12-09-2018 10:12

Selda Bağcan Harbiye'de konser verdi

Selda Bağcan Harbiye'de konser verdi

Haber 04-07-2018 23:25

Denizbank Açıkhava Konserleri 2 Temmuz'da başlayacak

Denizbank Açıkhava Konserleri 2 Temmuz'da başlayacak

Haber 30-05-2018 16:59

Selda Bağcan, 24 Haziran seçimlerinde kimi destekliyor?

Dünyaca ünlü sanatçı Selda Bağcan, 24 Haziran seçimlerinde gönlünden geçen cumhurbaşkanı adayını sosyal medya hesabından açıkladı.

Magazin 06-05-2018 10:20

Selda Bağcan: İntihar etmeyi düşündüm

Usta sanatçı Selda Bağcan, geçmiş yıllarda yaşadığı borç sıkıntısı anlatırken o dönemlerde intihar etmeyi düşündüğünü ifade etti.

Magazin 04-03-2018 10:56

Selda Bağcan’a hırsızlık şoku!

Sanatçı Selda Bağcan'ın İstanbul Unkapanı'ndaki 'Majör Müzik' isimli firması soyuldu.

Magazin 08-01-2018 12:00

Selda Bağcan ve Mabel Matiz aynı projede bir araya geldi

Müzik dünyasının efsane seslerinden Selda Bağcan, genç şarkıcı Mabel Matiz'le aynı projede bir araya geldi

Magazin 20-12-2017 10:53

Selda Bağcan: Hayatım boyunca 300 bin TL'yi bir arada görmedim

Selda Bağcan, 'Canlı Sahne'de verdiği konserden 300 bin TL aldığı iddialarına yanıt verdi.

Magazin 06-10-2017 16:20

Selda Bağcan'ın ikinci baharı! Sahne ücreti rekor kırıyor

'Yaz Gazeteci' şarkısının yurtdışında gördüğü ilgi sonrası Türkiye'de genç nesil tarafından yeniden keşfedilen Selda Bağcan'ın özel gece ücreti 300 bin TL'ye çıktı.

Magazin 06-10-2017 10:51

Selda Bağcan: Hadi beni gaza getirin

Ünü ülke sınırlarını aşan ve dünyanın en iyi kadın vokalleri arasında gösterilen efsane sanatçı Selda Bağcan, İsrailli sörf rock grubu Boom Pam’le beraber sahne aldı. Hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Selda Bağcan, 'Haydi beni gaza getirin çocuklar' diyerek kalabalığı coşturdu.

Magazin 29-09-2017 11:16

Aleyna Tilki'nin 'Eurovision' paylaşımına Selda Bağcan'dan yanıt

Türkiye, yıllardır katılmadığı Eurovision Şarkı Yarışması’nda yeniden yer alacak. Türkiye'yi kimin temsil edeceği henüz netlik kazanmamışken 17 yaşındaki Aleyna Tilki'nin "Eurovision'a Selda Bağcan gitsin" dedi.

Magazin 05-08-2017 12:15

Selda Bağcan imzayı attı

Selda Bağcan, Athena grubunun kurucuları Gökhan ve Hakan'la birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Magazin 21-04-2017 08:52

Selda Bağcan'ın kedilerini zehirlediler

Bodruma yerleşen Bağcan evinde 20'si Van, 20'si sokak kedisi olmak üzere 40 kedi ile beraber yaşıyor. Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi'nde yaşayan sanatçı Selda Bağcan, omuzlarındaki ağrılar nedeniyle Bodrum'da özel bir klinikte fizik tedavi görüyor.

Magazin 17-04-2017 14:36

'Hayır' sonrası kutlama yemeği yapacağız

Bodrum'daki yazlığında yaşayan ünlü halk müziği sanatçısı Selda Bağcan, referandumda 'hayır' oyu kullanmak için İstanbul'a döneceğini, pazar akşamı kutlama yemeği yapacaklarını dile getirdi.

Magazin 13-04-2017 15:29

Selda Bağcan kedileri yüzünden kolunu kırdı

Halk müziği sanatçısı Selda Bağcan, kedileri yüzünden kolunu kırdı. Zeytinli Rock Fest'te konser veren Bağcan, bir kolu alçıda sahneye çıktı.

Magazin 26-08-2016 08:57

Selda Bağcan Pop-Kültür Festivali Sahnesinde

Ünlü sanatçı Selda Bağcan; uluslararası konserlerine Almanya Berlin'de düzenlenen Pop-Kültür festivaliyle devam ediyor.

Magazin 24-08-2016 14:30

Selda Bağcan Barcelonalıları coşturdu

Selda Bağcan, Avrupa'nın en büyük müzik festivallerinden biri olan Primavera Sound'da sahne aldı.

Magazin 04-06-2016 10:47

Selda Bağcan 40 yılını bir albüme sığdırdı

Hiçbir kategoriye girmeyen eşsiz sesi ve benzersiz yorumuyla tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan efsanevi sanatçı Selda Bağcan'ın; 1971'den bu yana seslendirdiği 40 "hit" şarkısından oluşan "Selda Bağcan - 40 Yılın 40 Şarkısı" albümü Majör Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı. Bağcan'ın özenle seçtiği 40 şarkısının, orijinal kayıtlarıyla yer aldığı albüm, müzik marketlerde ve diji

Magazin 15-07-2015 12:09