MAGAZİN

Kapat

Kylie Jenner'a açılan taklit davası sonuca bağlandı

Bir iç çamaşırı firmasının kendilerine ait bir deseni izinsiz olarak koleksiyonuna ekleyip kazanç sağladığı iddiasıyla 30 yaşın altında en çok para kazanan ünlüleri arasında yer alan Kylie Jenner'a açtığı taklit davası sonucu vardı. Taraflar, önceki gün miktarı açıklanmayan bir anlaşma sağlayarak aralarındaki sorunu çözdü.

Ocak ayında Klauber Brothers adlı iç çamaşırı firması, kendilerine ait bir dantel deseninin koleksiyonuna ekleyen Kylie Jenner'ın şirketine karşı harekete geçti.

Kylie Jenner a açılan taklit davası sonuca bağlandı 1

Firmanın iddiasına göre, Kylie ve Kendall adlı iç çamaşırı koleksiyonunda kendilerine ait bir desen kullanıldı.

Kylie Jenner a açılan taklit davası sonuca bağlandı 2

Firma, kendilerine ait parçayı izinsiz kullanan Jenner'ın şirketine karşı dava açarak, satıştan elde edilen tüm geliri talep etti.

Kylie Jenner a açılan taklit davası sonuca bağlandı 3

Ancak mahkeme dökümanlarına göre iki taraf arasında miktarı açıklanmayan bir maddi anlaşmaya varılarak sorun çözüldü.

Kylie Jenner a açılan taklit davası sonuca bağlandı 4

Sessiz kalmayı tercih eden Jenner'ın internet sitesinde 18 dolara satılan ürün, şu an online olarak kategorilerde yer almıyor.

Kylie Jenner a açılan taklit davası sonuca bağlandı 5

Amerikan Forbes dergisi, mayıs ayında iki yıl üst üste servetini kendi yapan en genç milyarder (Self-Made Billionaire) ilan ettiği Kylie Jenner'ın gelirinin sahte çıktığını açıkladı. 22 yaşındaki Jenner ise servetiyle ilgili iddiaları yalanladı.

Kylie Jenner a açılan taklit davası sonuca bağlandı 6

Kylie Jenner

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat