YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manavgat Sorgun Çamlığı'nda otomobil içinde ölü bulundular

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun Çamlığı'nda 2 insan cesedi bulundu. Araç içinde bulunan cesetlerin Van ve...

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun Çamlığı'nda 2 insan cesedi bulundu. Araç içinde bulunan cesetlerin Van ve Bitlis nüfusuna kayıtlı Fırat(32)-Hayat(29) Bayezit çiftine ait olduğunu belirtildi. Cesetlerin, Sorgun Çamlığı'nda doğa yürüyüşü yapan bir vatandaşın bir araç içinde iki kişinin cansız ve yüzlerini kanlı bir şekilde görünce jandarmaya ihbarda bulunmasıyla bulunduğu belirtildi.
Edinilen bilgiye çiftin, 7 yıl önce Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde evlendiği belirtildi. Fırat Beyazıt'ın 4 ay önce cezaevinde çıktığı ve 3 gün önce de eşiyle birlikte Manavgat'ta bir arkadaşının yanına gezmeye geldiği öğrenildi. Fırat Beyazıt'ın yakınlarının 2 gün önce Manavgat Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp ihbarında bulunduğunu belirtildi. Manavgat'ta bir rent a cardan bir otomobil kiralayan Fırat Beyazıt'ın Sorgun Ormanı'nda araç içinde önce eşi Hayat Fırat'ın kafasına bir kurşun sıkarak öldürdüğü ardında da kendi kafasına sıkarak intihar ettiği tahmin ediliyor. Araç içinde bulunan Fırat-Hayat Bayazit çiftinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler