YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisa TSO’da ‘İş yaşamında profesyonellik’ eğitimi verildi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr.

Manisa TSO’da ‘İş yaşamında profesyonellik’ eğitimi verildi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr. Hilmiye Türesin Tetik’in sunumuyla ‘İş Yaşamında Profesyonellik’ konulu eğitim düzenlendi.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında düzenlenen eğitime Manisa Ticaret ve Sanayi Odası başkan yardımcıları Arkın Şıktaşlı ve Sezen Şenay, yönetim kurulu üyesi Akın Saadettin Gezgin, meclis üyesi ve 1 nolu meslek komitesi başkanı Süleyman Göksel, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Huriye Uslu ve Manisa iş dünyasının seçkin temsilcileri takıldı.
Katılımcılara iş yerinde etkin olabilme, profesyonel ilişki kurabilme, çözüm odaklı, objektif olabilmenin yolları anlatıldı. Ayrıca, profesyonellik, stres yönetimi nedir? İş ve ilişki yönetimi nasıl olmalıdır, düşünme ve akıl yürütme becerileri nelerdir? konu başlıkları hakkında bilgilendirmenin yapıldığı eğitim yaklaşık 3 saat sürdü.
Eğitimin son bölümünde ise Hilmiye Türesin Tetik katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

Manisa TSO’da ‘İş yaşamında profesyonellik’ eğitimi verildi

Manisa TSO’da ‘İş yaşamında profesyonellik’ eğitimi verildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler