MARDİN,(DHA)- MARDİN Valiliği, FETÖ/PDY ve PKK örgütlerine yönelik bugüne kadar düzenlenen operasyonlarda bin 315 personelin açığa alındığını açıkladı.
Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İlimizde FETÖ/PDY, PKK örgüt mensuplarına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında 19.01.2017 Çarşamba günü itibariyle, bin 315 kamu personeli açığa alınmış olup, yine yürütülen soruşturmalar kapsamında 372 personel/kişi tutuklanmıştır. İlimizde görevli bulunan bin 144 kamu personeli ise ihraç edilmiştir. Ayrıca son yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnamelere göre 41 dernek, 1 vakıf, 11 okul, 8 dershane, 7 öğrenci yurdu ve 1 radyo kapatılmış, 2 kamu görevlisi görevine iade edilerek, 5 dernek, 1 vakıf ile 1 gazete tekrar açılmıştır" denildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz