YURTHABER

Kapat

Meclis, Lübnan tezkeresini kabul etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), BM Geçici Görev Gücü (UNIFIL) bünyesinde Lübnan'da görev yapan Türk...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), BM Geçici Görev Gücü (UNIFIL) bünyesinde Lübnan'da görev yapan Türk askerlerinin görev süresini 1 yıl daha uzatma kararı aldı.
TBMM Başkanı Çiçek Başkanlığı’nda toplanan Genel Kurul, UNIFIL bünyesindeki Türk askerlerinin görev süresinin uzatılması kapsamındaki tezkereyi görüştü. CHP milletvekilleri, yemin etmediği için oylamaya katılmadı. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Lübnan tezkeresine destek istedi. AK Parti ve MHP'li milletvekilleri oylamaya katıldı. Vekiller, Lübnan'daki Türk askerinin görev süresini 1 yıl daha uzattı. Meclis, bu karar ile 2006'dan beri 5. kez uzatmaya gitmiş oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat