YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melikgazi Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Sürüyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gecekonduları ortadan kaldırmak ve yeni gecekondu yapılaşmasına izin vermemek için 15 yıldır kararlı bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Arsası olanlara nakit para, planlı parsellenmiş arsa veya tamamlanmış hazır daireler verdiklerini ifade eden Büyükkılıç, "Takas ile yapılan bu çalışmalarda mülk sahipleri oturmaya hazır daireleri tercih ediyor. Belediye olarak 15 yıldır Kentsel Dönüşümü başarı ile yerine getiriyoruz. Bunun temeli de sosyal konutlarımızdır" dedi.

Büyükkılıç, proje kapsamında Anbar bölgesine toplam 56 dairelik sosyal konut inşa ettikleri belirterek, "Bu yıl şubat ayı içerisinde temeli atılan Anbar sosyal konutlarını 2013 yılı Haziran ayında hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bu bölgede ferdi tapu çalışması da yapacağız. Bugüne dek 2 bin 224 konut yaptırdık. Ayrıca Belsin'den 100, TOKİ-den de 268 daire satın aldık" diye konuştu.

Anbar bölgesine ana sınıfı ile pazar yeri de inşa ettiklerini dile getiren Büyükkılıç, ayrıca sosyal ve spor tesisi yapacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler