YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP’li Sadır Durmaz ilçelerde iftarını açıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, her gün bir...

MHP’li Sadır Durmaz ilçelerde iftarını açıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, her gün bir ilçede iftarını açıyor.
İftar açtığı ilçelerde 30 aileye gıda yardımında bulunan Durmaz, bundan sonraki iftarlarını partililerinin sofralarında açacak. Birlik ve beraberliklerin, yardımlaşmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında konuk olduğu hanelerde ilgiyle karşılanan Durmaz, iftar vesilesi ile ülküdaşlarının sorunlarını dinleyecek.
Milletvekili Durmaz, beraberinde MHP İl Başkanı Ergin Çınarer, Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu ve bir grup partili ile misafir olduğu evde iftarını açtı. Milletvekili Durmaz, MHP’nin büyük bir aileden ibaret olduğunu belirterek, bu ailenin bir bireyinin evinde, iftar sofrasında olmanın kıymetli olduğunu söyledi.
Durmaz, iftar ziyaretlerini sırasıyla Yenifakılı, Yerköy, Şefaatli, Sarıkaya, Boğazlıyan, Saraykent, Aydıncık, Kadışehri, Çayıralan, Çandır ve Çekerek’te gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Birlik ve beraberliklerin, yardımlaşmanın doruğa çıktığı Ramazan ayının manevi hüviyetine katkıda bulunmak, parti içi kaynaşma ortamını sağlamak adına bu yıl başlatılan iftar ziyaretlerine devam edeceğiz." dedi. Durmaz, Mübarek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler