Mardin'in Midyat ilçesinde İmam Hatip Anadolu Lisesi, kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında ‘Peygamberimiz ve gençlik’ temalı konferans düzenledi.
Konferansa konuşmacı olarak Harran Üniversitesi’nde görevli ilahiyatçı yazar Şemsettin Çakır katıldı. Kocatepe İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen programa öğrenci velileri ve öğretmenler de büyük ilgi gösterdi. İlahiyatçı yazar Çakır, 'Peygamberimiz ve gençlik' hakkında konuşma yaparak, Hz. Muhammed'in (sav) hayatı ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Çakır, gençliğin Hz. Muhammed'i (sav) kendilerine örnek alması gerektiğini kaydederek, kurtuluşun peygamberin yolundan giderek olacağını söyledi. Program ilahi dinletisi, şiir dinletisi ile ödüllerin verilmesinin ardından sona erdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz