YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milletvekili Tunç, Belediye İle Siyasşi Çekişme Olmadığını Söyledi

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da bir yerel gazetede çıkan...

Milletvekili Tunç, Belediye İle Siyasşi Çekişme Olmadığını Söyledi

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da bir yerel gazetede çıkan ‘Siyasiler çekişiyor’ başlıklı haber nedeniyle yazılı olarak açıklamada bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bir yerel gazetede “Siyasiler çekişiyor, halk zarar görüyor” başlıklı haber yayınlandığını, haberin içeriğinde ki yazıların halkın yanlış anlamasına neden olduğunu belirtti. Milletvekili Tunç yaptığı açıklamada, “Öncelikle hiçbir zaman siyasi bir çekişmenin tarafı olmadık. Ancak haksız eleştiriler olduğunda da cevap vermekten geri durmadık. Bundan sonra da durmayız. Halkımızı en doğru bir şekilde bilgilendirmenin gayretinde oluruz. Karayolları şehir geçişindeki çalışmalar ve TOKİ köprüsü ile ilgili açıklamalarımız bir siyasi polemik oluşturmak için değildir. Bu iki konunun kamuoyuna yanlış aktarılması ve bu iki konu üzerinden iktidarın yıpratılmaya çalışılmasındandır. Bartın şehir merkezinden geçen karayolları sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları Bartın il merkezinde şehrimizin kalitesini artıran güzel bir hizmet olmuştur. Belediye imar planından kaynaklanan bazı giriş ve çıkışların kapatılması konusu üzerinden bu güzel icraatımız karalanmaya çalışılmıştır. İşin doğrusunu defalarca açıkladık. Valilik internet sitesinden resmi açıklamasını yaptı. Ancak belediye başkanı ve siyasi partiler sorunun belediyeden kaynaklanmadığını konusunda ısrar etmişlerdir. Oysa sorunun tamamen belediyenin imar planından kaynaklandığı kesindir. TOKİ Köprüsünde ödenek hazır, belediyenin imar planını bekliyoruz. TOKİ köprüsü için 2,5 milyon lira ödeneği Kalkınma Bakanlığından geçen yıl Eylül ayında Bartın İl özel İdaresine aktarılmasını sağladık. Bu konuda da Belediyenin koruma amaçlı imar planını bekledik. Bu konuların tartışılması AK Parti icraatlarını gölgelemeye çalışmaktan başka bir şey değildir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler