YURTHABER

Kapat

Miniklerin Şovları İlgi Gördü

Tokat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan minik öğrenciler renkli...

Tokat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan minik öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.

Cumhuriyet Meydanı'nda Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı tarafından açılışı yapılan etkinlikte öğrenciler yıl boyunca yaptıklar el işlerini sergiledi. Etkinlikte ayrıca sahnede de hünerlerini sergileyen okul öncesi eğitim gören minikler alkış topladı. Civciv kostümü ile etkinliklere renk katan öğrencilerden sonra sahne alan palyaço kıyafetli minikler ilgi gördü. Son olarak roman dans gösterisi yapan minikleri velileri görüntülemek için birbirileriyle yarıştı. Güneşli havada yapılan etkinlikler kısa sürede sona ererken minikler okullarına döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat