Mudanya Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde verdiği konser sanatseverleri mest etti.
Rüştü Şentürk şefliğindeki Türk Sanat Müziği’nden sevilen eserleri, solo ve koro eşliğinde seslendirildi. Topluluk Başkanı Mehmet Karadağ, koronun kurulmasında emeği geçen Belediye Başkanı Hasan Aktürk’e teşekkür etti. Bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetlerini sürdüreceklerini belirten Mudanya Belediye Başkan Vekili Münir Eroğlu, “Halkımızın bir araya gelerek eğlenebildikleri ve mutlu oldukları bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Mudanya Belediyesi Türk Sanat ve Türk Halk Müziği topluluklarımız ilçe halkımıza günümüzün ve unutulmaya yüz tutmuş Türk Sanat ve Türk halk müziğimizin eşsiz eserlerini seslendirerek, değerli bestekârlarımıza ait eserlerin yeniden hayat bulmasını sağlayacaktır” dedi.
Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yoğun ilgi gösterilen konseri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhsin Özlükurt, Mudanya Belediyesi Başkan Vekili Münir Eroğlu, Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Seçil Pınar İncecik, Akif Altıncan ve vatandaşlar ilgiyle izledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz