YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muradiye MYO’da ‘15 Temmuz’ konulu panel

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Muradiye Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle “15 Temmuz Darbe Girişiminin Toplumsal Etkileri” başlıklı bir panel düzenlendi.Van YYÜ Muradiye Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “15 Temmuz Darbe Girişiminin Toplumsal Etkileri” konulu panel, okulun toplantı salonunda yapıldı.

Muradiye MYO’da ‘15 Temmuz’ konulu panel

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Muradiye Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle “15 Temmuz Darbe Girişiminin Toplumsal Etkileri” başlıklı bir panel düzenlendi.
Van YYÜ Muradiye Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “15 Temmuz Darbe Girişiminin Toplumsal Etkileri” konulu panel, okulun toplantı salonunda yapıldı. Programa panelist olarak katılan YYÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Menaf Turan, FETÖ darbe girişiminin oluşturduğu toplumsal etkiler üzerine bir sunum yaptı.
Sunumun ardından soru-cevap kısmında katılımcıların soruları cevaplandı.
Panele Muradiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Naci Genç, Prof. Dr. Reha Saydan, akademik ve idari personel katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler