AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Yeşil Bursa Taşıyıcılar Bölge Birliği ile Orhangazi, Gemlik, İznik, İnegöl taşıyıcılar kooperatifleri başkanlarıyla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Karayolları Düzenleme Genel Müdürü Ali Rıza Yüceulu’yu ziyaret etti.
Genel Müdür Yüceulu’ya yapılan ziyarette, nakliye ve kara ulaşımındaki uygulamalar hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, sektörde yaşanan sıkıntılar konuşuldu. Kooperatif yöneticileri nakliyecilerin en büyük meselesinin K belgesi ve daha da önemlisi taşımacılıkta tenteli araçların yükseklikleri ve konteynır taşımacılığı olduğunu belirtti. Yüceulu ise, kooperatif yöneticilerinin dile getirdiği sıkıntıları not alarak, “Sayın bakanımız ile görüşerek genelge ve yönetmelik değişiklikleri ile bunlara çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.
Milletvekili Aydın, “Nakliyecilerin sıkıntılarını biliyoruz. Bu konuda nakliyecilerimizden de görüşler alıp gerekli düzenlemelerin yapılması için uğraşıyoruz. Kooperatif başkanlarımızın belirttiği meseleleri hem Ulaştırma Bakanlığı, hem de Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğümüz vasıtası ile çözmeye çalışacağız” diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz