YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazilli Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Mutluluğu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, en iyi toplu iş sözleşmesini altına imza atarak işçilerine bayram...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, en iyi toplu iş sözleşmesini altına imza atarak işçilerine bayram havası yaşattı

Nazilli Belediyesi ve Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında 170 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi. Belediye Başkanlığı Makamında gerçekleştirilen imza törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, İbrahim Özkan, Mesut Erdemir, Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, Belediye İş sendikası Aydın Şube Başkan yardımcısı Vedat Kafkas ile imza töreni gerçekleştirildi.

Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman ve Başkan Yardımcısı Erol, imzalanan sözleşme için Başkan Alıcık'a teşekkür ederek, "Nazilli demokrasinin mihenk taşıdır. Nazilli'de işçinin demokrasi ve ekonomik hakları saygı görüyor. Bu davranışın tüm Türkiye'ye örnek olmasını diliyorum" dedi.

"YÜZDE 31,5 ZAM YAPILDI"

İmzalanan toplu sözleşme sonrası Nazilli Belediye Başkanı Haluk ALICIK Konuşmasında işçilerin maaşlarına yaklaşık birinci yılda yövmiyelerimizde yüzde 15.5 oranında ikinci yılda da yüzde 16 oranında da zam yapıldı günlük yövmiyelerinde en düşük 7 TL ile en çokta 11 TL artış söz konusu diğer sosyal yardımlarda da süt yoğurt, yemek bedeli gibi yardımlarda da enflasyon oranında tüfe enflasyon oranında artış söz konusu birinci yıl ikinci yıl içerisinde idari maddelerimizde yeniden düzenlemeler yapılmıştır. bu artış ile çalışanlarımızın maaşında 220 ile 350 TL arasında iyileştirme söz konusu İşçilerin okuyan çocukları da unutulmadı. Okulların açılışında İlk Öğretim, Lise seviyesindeki çocuklara 277 TL, Üniversite de okuyan çocuklara 327 TL ödeme yapılacak; Başkan Alıcık, Biz Nazilli belediyesi olarak emeğin her zaman yanındayız. Emeğe gereken değeri vermek bizim görevimizdir. Toplu İş sözleşmenin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ MUTLU SONLA BİTTİ"

Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman konuşmasında, sendikamız ile Nazilli Belediye Başkanlığı arasında görüşülen 170 işçimize kapsayan toplu iş sözleşmemiz ikinci oturumumuz masada mutlu sonla bitti. Taraflar olarak sendikamızın hedefi çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini enflasyon karşısında erozyona uğratmamak hak ve merhametlerine geliştirmek temel hedefimizdi bunu da başardık masada sayın belediye başkanımız Haluk Alıcık ile el sıkışarak mutlu sonla bitmesi tüm çalışanlarımızın adına iyi oldu yaklaşık birinci yılda yevmiyelerimizde yüzde 15.5 oranında ikinci yılda da yüzde 16 oranında da zam yapıldı günlük yevmiyelerinde en düşük 7 TL ile en çokta 11 TL artış söz konusu diğer sosyal yardımlarda da süt yoğurt, yemek bedeli gibi yardımlarda da enflasyon oranında tüfe enflasyon oranında artış söz konusu birinci yıl ikinci yıl içerisinde idari maddelerimizde yeniden düzenlemeler yapılmıştır. Bu artış ile çalışanlarımızın maaşında 220 ile 350 TL arasında iyileştirme söz konusu oldu. Tamamen çalışanlarımızın koruyan lehinde iyi bir sözleşmeye imza attığımıza inanıyoruz arkadaşlarımızın beklentilerine ihtiyaç veren Nazilli Belediye Başkanlığı ile bir toplu sözleşmesi imzalandı bu anlamda Allah utandırmasın sayın Belediye Başkanımızı da sağlık ve sıhhat versin başarılı çalışmalarını da devamını temenni ediyoruz ben sayın belediye Başkanımıza çalışanlarımızın adına emeğimize ve alın terimize göstermiş olduğu saygıdan vermiş olduğu değerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler