YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Aysan Istifa Etti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da, kulüp başkanı Vahit Aysan istifa etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da, kulüp başkanı Vahit Aysan istifa etti.

Vahit Aysan, yaptığı yazılı açıklamada, istifasının, görevi bırakan teknik direktör Mustafa Ceviz ile ilgili olmadığını söyledi.

Aysan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Takımımızın istikrarı yakalaması için istifamı sundum. Bu takım, benim başkanlığımda şampiyon oldu. Şampiyon olduktan sonra da 2. Lig'de iyi bir takım kurduk. Ben, takımımızın play-off mücadelesi yaparak, bir üst lige yükseleceğine olan inancımı koruyorum. Bunun da kulübümüzün çok iyi yönetilmesi ile gerçekleşeceğine inanıyorum. Kulübümüz iyi yönetildiği sürece, büyük başarılara imza atacaktır. Kulübümüzün borcu yok denecek kadar azdır."

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz / Ömer Hakan Kibar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler