YURTHABER

Eskişehir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Odunpazarı kurumsal kapasitesini genişletiyor

Odunpazarı Belediyesi, kurumsal kapasitesini geliştirmek için personellerine yönelik ’Coğrafi Bilgi Sistemleri Yazılımları Eğitimi’ vermeye başladı.Bursa Bilecek Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) 2019 yılı Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan Odunpazarı Belediyesi, kurumsal kapasiteyi geliştirme amacıyla personeline yönelik Coğrafi Bilgi Sistemleri Yazılımları Eğitimine başladı.

Odunpazarı kurumsal kapasitesini genişletiyor

Odunpazarı Belediyesi, kurumsal kapasitesini geliştirmek için personellerine yönelik ’Coğrafi Bilgi Sistemleri Yazılımları Eğitimi’ vermeye başladı.
Bursa Bilecek Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) 2019 yılı Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan Odunpazarı Belediyesi, kurumsal kapasiteyi geliştirme amacıyla personeline yönelik Coğrafi Bilgi Sistemleri Yazılımları Eğitimine başladı. Eskişehir Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Prof. Dr. Can Ayday tarafından verilen eğitime, ilgili müdürlüklerde görev yapan personeller katıldı. Coğrafi olarak tanımlanan herhangi bir nesneyle ilgili her türlü veriyi toplamayı, yönetmeyi ve analiz etmeyi sağlama bilgisi kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen eğitimler, çeşitli periyotlarda devam edecek.
Coğrafi Bilgi Sistemlerinin dört adımda çalıştığını belirten yetkililer, harita, veri, analiz ve uygulamalardan oluştuğunu söyledi. Haritaların veri katmanlarını ve analitik çözümlemenin kullanıldığı yapılar olduğunu ifade eden yetkililer, Coğrafi Bilgi Sistemlerinin, mekansal konum kullanarak birçok farklı veri katmanını birleştirdiğini dile getirdi. Görüntüler, özellikler, haritaya bağlı hesap çizelgeleri ve tabloların veri olarak kullanılabileceğini söyleyen yetkililer, “Coğrafi Bilgi Sistemleri’nin belki de en çok insan odaklı kısmı analizdir. Mekansal analiz uygunluğu ve kabiliyeti değerlendirmesinde, tahmin ve varsayımda bulunmada, yorumlama ve anlamada, daha da önemlisi kavrama ve karar vermede yardımcı olur” dedi.

Odunpazarı kurumsal kapasitesini genişletiyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler