YURTHABER

Kapat

Öğrencilerin kırtasiye ihtiyacı Badem’den

Beylikdüzü Belediyesi Aile Destek Merkezi BADEM, kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Öğrencilerin kırtasiye ihtiyacı Badem’den

Kullanılmamış ya da iyi korunmuş giyecek, ev malzemeleri ve temel birçok ihtiyacın, isteyen vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtımını yapan BADEM; okulların açılması ile birlikte aileler için büyük önem kazanan kırtasiye malzemelerini dağıtmaya başladı. Aynı zamada aileler, okul kıyafetinden okulda kullanılabilecek temel araç gereçlere kadar bir çok ihtiyacı BADEM’den ücretsiz olarak temin edebiliyor.

Başkan Uzun: “Yardımlar Yardımsever Vatandaşların Desteği İle Gerçekleştiriliyor…”

İki ay boyunca kırtasiye malzemesi dağıtımının devam edeceğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tüm bu yardımları Beylikdüzü ve civar çevredeki yardımsever vatandaşların destekleri ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Uzun bir çağrıda bulunarak “Yardımların her daim devam edebilmesi için durumu iyi olan vatandaşlarımızın buraya destek olması gerekmekte, az kullanılmış ve yıpranmamış kıyafet, ev gereçleri ile hiç kullanılmamış kırtasiye malzemelerini BADEM’e getirerek teslim edebilirler. Bizler ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza buradan dağıtımlarımızı yapacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat