YURTHABER

Yozgat
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölen babasının akülü sandalyesini bağışladı

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesinde İklime-Engin Sıpçık çifti bir süre önce vefat eden babasının akülü sandalyesini bağışladı.Uzun süredir yatağa bağımlı yaşayan İklime Sıpçık’ın babası Ahmet Yılmaz’ın vefatından sonra babasının kullanmış olduğu akülü sandalyeyi, geçirdiği kaza sonucu yürüme yetisini kaybeden Osman Tunçyürek’e hediye etti.Babalarının vefatıyla birlikte ihtiyaç sahibi bir vatandaşa babalarının akülü arabalarını vermeyi çok istediklerini anlatan İklime - Engin Sıpçık çifti “Babamızın ayakları geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kesilmişti ve tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu.

Ölen babasının akülü sandalyesini bağışladı

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesinde İklime-Engin Sıpçık çifti bir süre önce vefat eden babasının akülü sandalyesini bağışladı.
Uzun süredir yatağa bağımlı yaşayan İklime Sıpçık’ın babası Ahmet Yılmaz’ın vefatından sonra babasının kullanmış olduğu akülü sandalyeyi, geçirdiği kaza sonucu yürüme yetisini kaybeden Osman Tunçyürek’e hediye etti.
Babalarının vefatıyla birlikte ihtiyaç sahibi bir vatandaşa babalarının akülü arabalarını vermeyi çok istediklerini anlatan İklime - Engin Sıpçık çifti “Babamızın ayakları geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kesilmişti ve tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu. Kendisine zor şartlarda akülü bir sandalye almıştık. Yakın zamanda da babamız vefat etti. Biz de akülü sandalyeyi bir ihtiyaç sahibine bağışlamak istiyorduk. Sonunda bu isteğimizi yerine getirdik. Uzun süredir akülü sandalyeye ihtiyacı olan Osman Tunçyürek’e babamızdan kalan akülü sandalyeyi hediye ettik. Arkadaşımızın ihtiyacını giderdiğimiz için çok mutluyuz” dedi.
Uzun bir süre sonra akülü araca kavuşan Osman Tunçyürek ise bu anlamlı davranıştan dolayı İklime- Engin Sıpçık çiftine teşekkür etti. Tunçyürek “Benim imkanım olmadığı için akülü sandalyeyi alamıyordum. Eve bağımlı kalmıştım. Artık dışarıda gezebileceğim. Benim için sürpriz oldu. Bize bu mutluluğu yaşatan İklime-Engin Sıpçık çiftine ve buna vesile olan Ömer Aydoğmuş Bey’e çok teşekkür ediyorum. Allah kimseyi yatağa bağımlı, yürüyemeyen kullarından eylemesin” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler