YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce bıçakla yaraladı, sonra silahla öldürdü

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde bir kişi, amcasının oğlunu önce bıçakla yaraladı, sonra silahla vurarak öldürdü.

Önce bıçakla yaraladı, sonra silahla öldürdü

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde bir kişi, amcasının oğlunu önce bıçakla yaraladı, sonra silahla vurarak öldürdü.

Pınarhisar'da yaşayan Şahip U. (41) amcasının oğlu Ferdi U'nun (35) evine misafirliğe gitti.

Alkol alan amca oğullarının arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Ferdi U, Şahip U'yu vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Ferdi U, bıçak darbeleri sonucu yere yığılan Şahip U'ya saçmalı tüfekle ateş etti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Şahip U'nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerinden kaçan, daha önce de adam öldürmeye teşebbüs ettiği öğrenilen Ferdi U'nun yakalanması için çalışma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler