Ordu'nun Fatsa ilçesindeki trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Erhan Baş (19) idaresindeki 52 KD 287 plakalı otomobil, Fatsa ilçe merkezi Aybastı Kavşağı'ndaki trafik ışıklarında, Cem Hamsici (52) idaresindeki 55 AR 287 plakalı otomobile çarptı. Savrulan araç, daha sonra Gülsen Tandoğan'ın (51) kullandığı 55 HF 297 plakalı otomobile çarptı.
Kazada araç sürücüleri Erhan Baş ve Cem Hamsici'nin yanı sıra, Gülseren Tandoğan (51), Zeynep Tandoğan (17), İsmet Sezer (19), Burak Yatı (19) ve Kürşat İslamkocaoğlu (19)yaralandı.
Yaralılar Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Muhabir: Sefa Eyi / Gökhan Gücüklüoğlu
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz