Ortaca İlçe Müftülüğü, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri kapsamında ödüllü İstiklal Marşı’nı güzel okuma, kompozisyon ve makale yarışması düzenleyecek.
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında organize edilen ödüllü yarışmaya ilk ve orta dereceli okullardaki öğrenciler katılabilecek. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler 7 Mart günü mesai bitimine kadar eserlerini ilçe müftülüğüne ulaştıracak. Komisyon yarışmaya katılan eserler arasından dereceye girenleri tespit ederek ilan edecek.
İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler; ödüllü yarışmanın beklenen ilgili göreceğine inandıklarını ifade ederek yarışmanın 7 Mart 2013 perşembe günü sona ereceğini bildirdi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller vereceklerini de bildiren Müftü Özler, “Öğrencilere ödüllerinizi 12 Mart günü müftülüğümüzde düzenleyeceğimiz Mehmet Akir Ersoy’u anma gecesinde vereceğiz” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz