YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ortaokuldan LÖSEV’e maskeli destek

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Altınordu Ortaokulu öğrencileri 2-8 Kasım Lösemi haftasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV’e maske takarak destek verdi.Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte lösemiye dikkat çekmek amacıyla öğrenciler okul tarafından dağıtılan maskeleri takarak farkındalık oluşturdu.Altınordu Ortaokulu olarak sosyal sorumluluk projelerinde her zaman var olacaklarını belirten Okul Müdürü Erdal Yeniçeri, "Okulun spor kulübünün hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lösemili çocuklarımıza farkındalık oluşturmak amacıyla tüm okul öğrencilerimize maske taktırarak bu konuya dikkat çekmeye ve bu konu hakkında farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Ortaokuldan LÖSEV’e maskeli destek

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Altınordu Ortaokulu öğrencileri 2-8 Kasım Lösemi haftasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV’e maske takarak destek verdi.
Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte lösemiye dikkat çekmek amacıyla öğrenciler okul tarafından dağıtılan maskeleri takarak farkındalık oluşturdu.
Altınordu Ortaokulu olarak sosyal sorumluluk projelerinde her zaman var olacaklarını belirten Okul Müdürü Erdal Yeniçeri, "Okulun spor kulübünün hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lösemili çocuklarımıza farkındalık oluşturmak amacıyla tüm okul öğrencilerimize maske taktırarak bu konuya dikkat çekmeye ve bu konu hakkında farkındalık oluşturmaya çalıştık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.

Ortaokuldan LÖSEV’e maskeli destek

Ortaokuldan LÖSEV’e maskeli destek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler