Osmancık MYO' da Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programı
Osmancık Ömer Derindere MYO'da Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Düzenlendi
Üniversitemiz Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulunda Çanakkale Deniz Zaferinin 99. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir program düzenlendi.
Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından düzenlenen programda, bir konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr.Serhat Oğuzhan Kıvrak, Çanakkale Savaşı sırasında yaşananlar ve sonrasında elde edilen büyük zafer ile ilgili bilgiler verdi.
Günün anlam ve öneminin çeşitli sinevizyon gösterimleri ve slaytlarla birlikte izleyenlerle paylaşıldığı programda, öğrencilerden Kübra Aydın, Fatma Çalışır, Elif Özen,
Emre Yolcu, Samet Sansar, Emre Zeybek, Hamza Çırlan, Yunus Emre Arslan Rıdvan Solmaz “Çanakkale Geçilmez” oratoryosunu seslendirirken, Sercan Tulum da, Mehmet Akif Ersoy’un destanlaşmış “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirini okudu. Azime Coşan, Yunus Emre Sekmen ve Hilal Gönül Kınıklı’nın seslendirdiği Çanakkale türküleri ile program sona erdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz