YURTHABER

Bilecik
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmaneli’nin tarım ürünleri ele alındı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde düzenlenen toplantıda ilçenin tarım ürünleri ele alındı.Yalova Tarım A.Ş.

Osmaneli’nin tarım ürünleri ele alındı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde düzenlenen toplantıda ilçenin tarım ürünleri ele alındı.
Yalova Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Engin organizasyonunda, Bilecik’in Osmaneli İlçe Tarım Müdürü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Serkan Diker ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bir araya geldi. Osmaneli tarımsal ürünlerinin değerlendirmesi konulu toplantıda, Hasad Tüketim Kooperatifi yöneticileri kooperatiflerinin faaliyetlerini anlattı.
“Osmaneli genelinde yaklaşık 10 bin kişi tarımla ilgili”
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin toplantı sonunda yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 10 bin kişinin tarımla ilgilendiğini belirterek, “Yalova Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Engin’e gerekleştirdiği bu buluşma için teşekkür ediyorum. Bugünkü organizasyonda Osmaneli İlçe Tarım Müdürü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Serkan Diker ve S.S. Temiz Hasad Tüketim Kooperatifi yöneticileri ile bizi bir araya getirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Kooperatif yöneticilerimizin ilçemize ilgisine sevindik. İnşallah bunu güzel ve verimli bir işbirliğine çeviririz. Osmaneli Belediyesi olarak en büyük özelliğimiz sürdürülebilir faaliyetler içinde olmaktır. Tarıma belediye olarak büyük destek veriyoruz. Köylerimizde 5 bin 750 kişi yaşıyor ve bunlar tarımla uğraşıyor. İlçemiz merkezinde de tarımla uğraşanları bu rakama ilave ettiğimizde Osmaneli genelinde yaklaşık 10 bin kişi tarımla ilgili. En büyük sorunumuz pazarlama, çiftçimiz üretiyor ama satışta sıkıntılarımız var. Belediye olarak mezbaha, sebze meyve üretim tesisi, hal binamız ile tarımda çiftçimizin yanında yer alıyoruz. Kooperatifinizle İstanbul’da alıcıya direk ürün gönderme konusunda yardımcı oluruz” ifadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler