YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otizmli çocuklar Mavi Göl’de piknikte buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANFA, otizmli çocukların sosyal hayata uyum sağlaması amacıyla Mavi Göl’de piknik programı düzenledi.Başkent Otizmler Derneği ile Ankara Bizim Çocuklar Spor Kulübü üyesi otizmli çocuklar önce göl kenarında dolaşarak, temiz havanın tadını çıkardı.

Otizmli çocuklar Mavi Göl’de piknikte buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANFA, otizmli çocukların sosyal hayata uyum sağlaması amacıyla Mavi Göl’de piknik programı düzenledi.
Başkent Otizmler Derneği ile Ankara Bizim Çocuklar Spor Kulübü üyesi otizmli çocuklar önce göl kenarında dolaşarak, temiz havanın tadını çıkardı. ANFA Genel Müdürü Orhan Kaya’nın da katıldığı piknik programında, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye edildi. Sosyal belediyecilik anlayışı ile bu çocukları topluma kazandırmak istediklerini belirten Kaya, “Ankara’daki engelli olan bütün çocuklarımıza bu imkânı sağlamak istiyoruz. Yaz kış demeden bundan sonra da elimizden geldiği kadar çocuklarımızın ücretsiz şekilde sosyalleşmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Ankara Bizim Çocuklar Spor Kulübü Müdürü Sibel Kancıoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları için teşekkür ederek, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın ihtiyaçlarına destek vererek yanımızda oldular. El ele güzel günlere ulaşacağımızı düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Otizmli çocuklar Mavi Göl’de piknikte buluştu

Otizmli çocuklar Mavi Göl’de piknikte buluştu

Otizmli çocuklar Mavi Göl’de piknikte buluştu

Otizmli çocuklar Mavi Göl’de piknikte buluştu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler