Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, şehirlerarası yolcu otobüsünde bir yolcuya ait valizde 33 kilo toz esrar ele geçirdi.
Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı’nın 20 Aralık’ta düzenlediği operasyonu duyurdu. Açıklamada, Diyarbakır’a bağlı Yenişehir ilçesi Dökmetaş Köyü’nde şehirlerarası yolcu seferi yapan bir otobüste arama yaptı. Otobüste yapılan kontrollerin sonucunda yolcuya ait bir valizde poşetlere sarılmış halde 29 kilogram kubar 4 kilogram da toz esrar olmak üzere toplam 33 kilogram esrar ele geçirildiği kaydedildi. Yolcunun göz altına alınarak sevk edildiği mahkemede tutuklandığı belirtildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz