YURTHABER

Aksaray
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otogarda HES kodu sorgulamaları devam ediyor

Aksaray Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında il genelinde çalışmalarını sürdürüyor.Korona virüsün ilk tespit edilmesi ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda tedbirleri alan Aksaray Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde ve toplu taşıma araçlarında HES kodu sorgulamalarına devam ediyor.

Aksaray Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında il genelinde çalışmalarını sürdürüyor.
Korona virüsün ilk tespit edilmesi ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda tedbirleri alan Aksaray Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde ve toplu taşıma araçlarında HES kodu sorgulamalarına devam ediyor. Denetimlerde otobüs firmaları Bilim Kurulunun aldığı kararlara hassasiyet göstermeleri isteniliyor. Terminal içerisinde sosyal mesafeye ve maskeye dikkat etmeyen yolcular ve sürücüler de zabıta ekiplerince uyarılıyor. Seyahat etmeye hazırlanan yolcuların yolculukları başlamadan önce ateşleri ölçüldü.
İçişleri Bakanlığının gönderdiği "korona virüs denetimleri" genelgesi kapsamında Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından otobüs terminalindeki iş yerleri, otobüs yazıhaneleri ile yolcu otobüslerinde korona virüs tedbirlerine yönelik denetim yapıldı. Belediye zabıta ekipleri, yolculara tedbirli olmaları ve maske, mesafe, hijyen kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarılarda bunarak HES kodu kullanımının zorunlu olduğunu hatırlattı. Yolcuların ateşleri ölçülürken HES kodu sorgulaması yapıldı. Otobüs firmalarının tedbirlere karşı hassasiyet göstermeleri istendi. Halk sağlığını korumak için yapılan denetim uygulamasının sıklıkla devam edeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler