Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Merve Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Gönül Çocuk Akademisi velileri arasında kitap okuma yarışması düzenlendi. Rehberlik ve Psikolojik Danışman Adem Güneş’in yazdığı 'Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi' kitabını okuyan Özel Gönül Çocuk Akademisi velileri hem kitaptaki bilgilerden istifade etti hem de yarışmaya katılarak büyük heyecan yaşadı. Yarışmanın ardından velilere yemek ikram edildi.
Öğrenci velilerinden Gülsüm Fetgül "Bu kitap okuma sınavı ile çocuklarımızı yetiştirmede karşılaştığımız sorunlar ve çözüm yolları hakkında güzel bilgiler öğrendik. Bu faaliyetin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum." dedi.
Özel Gönül Koleji Müdürü Hüseyin Açıkyörük "Bu yarışmayı düzenleyerek öğrencilerimizin eğitiminin yanında, velilerimize de çocuk eğitiminde dikkat edilmesi gerekenleri anlatmayı hedefledik. Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen sınıf annelerimize ve katılan tüm velilerimize teşekkür ediyorum.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz