YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Palancıoğlu’na Mimarsinan Şirintepe’de Sevgi Seli

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr.

Palancıoğlu’na Mimarsinan Şirintepe’de Sevgi Seli

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde vatandaşların sevgi seliyle karşılandı.
31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeyen Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nadire Arık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Keşoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Mimarsinan Bahçelievler, Gökkent ve Şirintepeli vatandaşlarla buluştu.
Şirintepe Sosyal Tesislerinde soğuk havaya rağmen coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Başkan Palancıoğlu, 7’den 70’e her yaştan mahallelinin alkışları eşliğinde alana geldi.
Burada sohbet havasındaki toplantının açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, seçimlere dört haftanın kaldığını belirterek, “Başkan adayımız ve teşkilatımızla gidilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmamaya çalışıyoruz. Yerel seçimler sadece bir yerel seçim değildir. Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanının ülkemizin geleceği için yaptığı ittifakı anlatıyoruz.” dedi.
Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu ise, coşkulu kalabalığın sık sık alkışlarla destek verdiği konuşmasında, soğuğa rağmen alanı dolduran vatandaşları görünce duygulandı. Başkan Palancıoğlu, Melikgazi’ye yakışacak şekilde en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını ifade ederek, 20 yıl ilçede görev yapan Memduh Büyükkılıç’a çalışmaları için teşekkür etti.
Palancıoğlu, şehir plancısı ve harita mühendisi olduğunu anlatarak, Talas’ta beş yıl örnek çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Palancıoğlu, “Melikgazi’nin ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Önemli olan rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, sağlık ve huzur içinde en iyi şekilde hizmeti sürdürmeyi nasip eylesin. Bizim önceliğimiz bu tür mahallelerde çalışmalara ağırlık vermek. Buranın ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek sizlere hizmet olarak sunacağız. Görüş, istek ve projeniz varsa 0532 058 77 60 nolu Whatsapp hattımıza iletebilirsiniz.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından vatandaşların bağrına bastığı Palancıoğlu, özçekim isteklerini de geri çevirmedi.

Palancıoğlu’na Mimarsinan Şirintepe’de Sevgi Seli

Palancıoğlu’na Mimarsinan Şirintepe’de Sevgi Seli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler