YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Park halindeki 9 aracın lastiklerini kesip kaçtılar

İzmir'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, üç ayrı sokakta park halinde duran 9 aracın...

Park halindeki 9 aracın lastiklerini kesip kaçtılar

İzmir'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, üç ayrı sokakta park halinde duran 9 aracın lastiklerini keserek kayıplara karıştı. Polis, araçların lastiklerini kesenlerin yakalanması için çalışma başlattı. Sabah işe gideceklerini belirten araç sahipleri de gece yarısı lastik değiştirmek zorunda kaldı.
Olay, saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Bozyaka 3114, 3115 ve 3116 sokakta oturan vatandaşlar, akşam saatlerinde araçlarını evlerinin önüne park ederek uyudu. Gece yarısı sokaktan gelen gürültüler üzerine, uyananan mahalle sakinleri, araçların lastiklerinin kesildiğini öğrendi. Kimliği belirsiz kişi yada kişilerce araçlarının lastikleri kesilen vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
Olay Yeri İnceleme ekipleri, lastikleri kesilen araçlarda parmak izi çalışması yaptı. 35 ZPU 67 plakalı otomobilin sahibi olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Bünyamin Aslan (36), "Lastiklerimizi patlatmışlar değiştiriyoruz. Sabah erken işe gideceğiz. Karakola gidip ifade vereceğiz. Stepnenin de havası yok. Böylece kaldık" dedi.
35 P 13568 plakalı bir diğer otomobilin sahibi Ramazan Yayla (38) ise, “Hangi mantıkla bunu yapıyorlar anlamıyorum. Eşim kaçarlarken görmüş. 5-6 kişilermiş. Ama karanlık olduğu için kaçan kişilerin yüzlerini seçememiş" şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler