YURTHABER

Kapat

Polis Yeleği Giyerek Stada Girmeye Çalışmışlar

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan maç öncesi ve maç sırasında çıkan olaylarda toplam...

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan maç öncesi ve maç sırasında çıkan olaylarda toplam 10 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesindeki ve maç esnasındaki güvenlik güçlerimizce yapılan kontrollerde; biletsiz olarak sahaya girmek isteyen 1'i polis yeleği giymiş 2 kişi, stat içerisine taş sokmaya çalışan 1 kişi, demir direğe tırmanmak suretiyle stat içerisine girmeye çalışan 3 kişi, alkollü olarak sahaya girmeye çalışan 2 kişi, torpil yakıp sahaya atan 1 kişi, tribünde maytap yakan ve polis memuruna direnen 1 kişi olmak üzere toplam 10 kişi gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatılmıştır. Ayrıca sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı görevli 2 polis memuru hafif şekilde yaralanmıştır" denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat