YURTHABER

Adıyaman
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Prof. Dr. Haydar Bağış’ın ismi caddeye verildi

Türkiye’nin önemli bilim adamlarından Prof.

Prof. Dr. Haydar Bağış’ın ismi caddeye verildi

Türkiye’nin önemli bilim adamlarından Prof. Dr. Haydar Bağış’ın ismi memleketi Adıyaman’ın Besni ilçesinde bir caddeye verildi.
Türkiye’nin önemli Tıbbi Genetik Uzmanlarından birisi olan Prof. Dr. Haydar Bağış’a memleketi Besni ilçesi vefa örneği gösterdi. Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Üreme Genetiği Uzmanı Prof. Dr. Haydar Bağış’ın ismi Besni Belediyesi Meclisinin almış olduğu karar ile 15 Temmuz Şehitler mahallesinde bulunan caddeye verildi.
Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’un katıldığı programda Belediye Başkanı Eyüp Mehmet Emre, Haydar Bağış’a plaket takdim edildi.
Besni’nin en büyük caddelerinden birine kendisinin isminin verilmesine son derece mutlu ettiğini ifade eden Haydar Bağış, "Benim için yaşarken alabileceği en anlamlı ve en güzel hediyeyi aldım. Doğum yerim Adıyaman’ın Besni Belediye Meclis kararı ile ilçemizin en büyük caddesine benim ismimi vermişler. Besni Belediye Başkanımız Mehmet Emre ve meclis üyelerine şükranlarımı arz ederim” dedi.
Besni Belediye Başkanı Eyüp Mehmet Emre, Besni ilçesinin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden Haydar Bağış’ın isminin bir caddeye verilmesinde emeği geçen meclis üyelerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler