Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü tarafından Anneler Günü sebebiyle düzenlenen kampanya kapsamında Siirt’e gönderilen özel zarf ve mektup kâğıtları kısa sürede tükendi. PTT merkez Müdür Vekili Şükrü Dayanan genel müdürlükten ek kâğıt ve zarf istediklerini belirtti.
Günümüzde insanların artık mektup yazma alışkanlığını terk ettiklerini belirten Dayanan, bu tür kampanyalarla mektup yazma alışkanlığını kazandıklarını söyledi. Dayanan, ”Maalesef günümüzde insanlarımız mektup yazma alışkanlığını terk etti. Artık postacılarımız yalnızca tebligat fatura ve benzeri gönderileri ulaştırıyor. Genel Müdürlüğü'müzün düzenlediği bu ve benzeri kampanyalarla mektup tebrik kartı gibi gönül alan alışkanlıkları vatandaşlarımıza hatırlatıyoruz. Anneler Günü nedeniyle düzenlenen son kampanya büyük ilgi gördü. İlimize gönderilen kâğıt ve zarflar tükenince yenilerini istiyoruz.” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz